BasBQ
Beef en Steak

Boston Butt 2 Pulled Pork - All the way

@Ewald: Op een aantal plekken had ik inderdaad teveel vet weggesneden. Bij een eerdere sessie had ik alles laten zitten, maar dat was toen niet helemaal weg, waardoor de bark niet hard was en niet lekker smaakte.

Vorige keren trok ik het vlees inderdaad weg bij 88 graden kern, maar dan merkte ik bij het pullen dat er toch nog stukken vet zaten. Diverse recepten en manieren op Internet bekeken en daar vindt je alles tussen de 88 en 95 graden...Kern was nu net 90 denk ik, dunnere stukken waren rond de 93.

Ik heb uiteraard van diverse stukken geproefd tijdens het pullen en alles had een goede structuur. Zo'n Butt is aardig vergevend!

En die klauwen zijn echt ideaal, de vorige keer ben ik een uur bezig geweest, dit was in een kwartiertje (met snoepen tussendoor) gefixed!
 
Nice run.. Ziet er top uit!
 
Mooi gedaan hoor. Geduld wordt beloond.
 
Dit moet wel lekker geweest zijn mmmm :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan