- Berichten
- 135
Na 2 weekjes rusten in de koelkast was het vanavond tijd voor de Picanha. Stuk van bijna 1,7 kilo in tweeën gedeeld aangezien het is te gek werd voor 2 personen.
Op een beetje peper en zout na niks eraan gedaan. On the side krieltjes met schil welke onder een dekentje van kerrie, paprika, knoflook en bieslook kwamen te liggen.
Verder voor de verfrissing de inmiddels ‘standaard’ Griekse salade. Deze blijft heerlijk!
Picanha indirect rond de 135/140 graden tot kern van 45 graden. Daarna kort afgefakkeld aangezien het al snel op een uitslaande flatbrand begon te lijken. Na 10/15 minuten rust tijd om aan te vallen.
Smaakte heerlijk, volgende keer wellicht toch een klein rubje erop.
Op een beetje peper en zout na niks eraan gedaan. On the side krieltjes met schil welke onder een dekentje van kerrie, paprika, knoflook en bieslook kwamen te liggen.
Verder voor de verfrissing de inmiddels ‘standaard’ Griekse salade. Deze blijft heerlijk!
Picanha indirect rond de 135/140 graden tot kern van 45 graden. Daarna kort afgefakkeld aangezien het al snel op een uitslaande flatbrand begon te lijken. Na 10/15 minuten rust tijd om aan te vallen.
Smaakte heerlijk, volgende keer wellicht toch een klein rubje erop.