- Berichten
- 6.775
baly zei:Vandaag gemaakt in een woord verrukkelijk
Bedankt voor het delen
Leuk dat ze zo goed bevallen!
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
baly zei:Vandaag gemaakt in een woord verrukkelijk
Bedankt voor het delen
Ha Emiel, ik heb de gevulde direct boven vuur gedaan tot lekkere grillmarks, daarna indirect door laten garen, omdat ik de feta erin wilde houden. De ongevulde gaan net zoals hamburgers. Ik had lamsgehakt, dat is wat vetter, dus de boel was niet droog. Ik denk al met al ruim onder 20 minuten. Eerder 15 of zo.structor zei:Wie kan iets roepen over de bereidingstijd, mijn gevoel zegt onder de 20 minuten.
Lamsvlees heeft wel een heel specifieke smaak natuurlijk. Zelf lust ik het wel maar enkel als de diertjes niet te oud zijn en het nog een zachte smaak heeftstructor zei:het ging om het lamsgehakt. Normaliter is ze wel van de lam, dus dit vond ik op zich verassend.
blefke zei:Heb de bifteki's onlangs ook gemaakt.
Wel met halfom gehakt.
Ze waren erg lekker.
Staan binnenkort weer op het menu
THX voor het recept.
blefke
nix13 zei:Ben zelf niet zo van de feta, maar vrouwlief weer wel.
Ens als er dan ook nog voeten gekust gaan worden, moet ik deze ook maar eens maken.
blefke zei:@Dominique,
Ik heb het zelfs op een ander forum gepost, zo lekker vind ik de bifteki's
Natuurlijk met vermelding naar dit forum
Blefke