Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
noskos zei:Bert schrijft dat verhaal toch niet voor niets Quint?!? En dichtschroeien bestaat niet, je schroeit niets dicht en vleessappen blijven ook niet in je vlees als je het eerst boven het vuur legt.
Darthvader zei:noskos zei:Bert schrijft dat verhaal toch niet voor niets Quint?!? En dichtschroeien bestaat niet, je schroeit niets dicht en vleessappen blijven ook niet in je vlees als je het eerst boven het vuur legt.
Dus als je eerst boven de kolen verhit ipv langzaam/indirect, bestaat de kans dat je vlees dan wel leegloopt! Of is dat niet de bedoeling van deze methode?
Want meestal zie je juist dat ze eerst op heel hoog vuur grillen en dan op indirect!
Ben nog een Rookie.....vandaar de vragen...! :-S
Sander72 zei:Dus dat, en het feit dat je mooiere grillstreepjes / korst kunt maken op vlees dat al lekker voor gegaard is.
noskos zei:Sander72 zei:Dus dat, en het feit dat je mooiere grillstreepjes / korst kunt maken op vlees dat al lekker voor gegaard is.
En waar komt dat feit vandaan?!? Of is het een aanname? Gietijzeren rooster heet gestookt of grill grates, hoog vuur eronder en je hebt killer grillmarks op je vlees. Ik zie niet waarom je je vlees eerst warm moet maken om de strepen erop te zetten hoor.
noskos zei:En waar komt dat feit vandaan?!? Of is het een aanname? Gietijzeren rooster heet gestookt of grill grates, hoog vuur eronder en je hebt killer grillmarks op je vlees. Ik zie niet waarom je je vlees eerst warm moet maken om de strepen erop te zetten hoor.