Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Via vrienden met eigen vleeskoeien een picanha/staartstuk gekregen waar helaas de gehele vetkap al vanaf is.
Werd gered van de poulet stapel geloof ik.
Wat kan ik hier nou het beste van maken?
H&F als biefstuk?
L&S als braadstuk?
Beef Jerkey?
Ik heb dit ook eens een keer voor gehad en hem toen zoals een rosbief bereid zodat hij nog mooi rosé was vanbinnen.
Exacte bereidingswijze weet ik wel niet meer, maar het leek hier wat op: https://bbq-helden.nl/recepten/gekruide-rosbief-op-flatbread/
H&F dus
uiteindelijk heb je nu een mooi stuk rundvlees lijkt me.
aan jou de keuze wat het gaat worden
voor beef jerkey wil je er overigens geen vet in/aan hebben zitten want BJ gaar je niet, dat droog je. en dan is vet niet zo lekker
Ik had er overlaatst ook eentje van de boer zonder vetkap. Ik vind het topic niet meer terug, maar heb hem toen gewoon met een reverse of initial sear gedaan. Desondanks er geen vetkap op zat, was het toch een heerlijk stukje vlees.
Beef jerky kan heel goed en dan kun je dat daarna ook best lekker lang bewaren. Ik maakte een tijd terug een Oosterse variant en deelde die uit tijdens SantaQ bij Vuur en Rook. Staande Ovatie!
Beste BBQ-vrienden! Gisteren was ik bij de presentatie van het nieuwe BBQ-Magazine van onze prachtige Henry Harzevoort. Daar wilde ik wat lekkers uitdelen en ik bracht mijn koud gerookte kaasjes en maakte wat Beef Jerky. Zo lekker dat ik het 'recept' hier moest delen, zie dit recept als een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.