BasBQ
Beef en Steak

Beginners gerechten

spruitjes schotel (heeeeel erg lekker)
Dit is inderdaad een top recept en niet eens zo heel moeilijk om te maken.
Hier haal je echt de mensen die gruwelen van spruiten over de streep.

De Melanzane alla parmigiana is ook zo'n superlekker gerecht, als bijgerecht maar ook een aanrader als je eens een keer vleesloos wilt eten
 
Misschien een idee voor je? Ik heb er veel aan gehad en nog steeds ..

BBQ-boeken-Hete-kolen-alles-over-grillen-koken-met-een-kamado-600x600.jpg
 
Is inderdaad een goed boek.
Ik heb daar ook veel uit geleerd.
Mooie foto's, goede uitleg en lekkere recepten.
Het recept van de lamsbout maak ik regelmatig.
 
Tip nog voor bijgerecht:

Wokgarnalen in olijfolie, geperste knoflook, zout en gesneden rode peper marineren.

Met avocado guacamole maken.

Dan stokbrood heel schuin afsnijden voor mooie plakken. Deze aan beide kanten insmeren met olijfolie met kwast en knoflookteentje eroverheen wrijven.

Deze plakken brood lekker afgelopen op de BBQ en de garnalen op een spiesje grillen.

Als alles klaar is quacemole op je gebakken bruschetta en dan de garnalen erop. Bevalt hier altijd goed.

Ander bijgerecht is salade door gewoon gesneden andijvie te pakken. Gebakken spekjes erdoor ,groene pesto, zon gedroogde tomaat en pijnboom pitjes. Tot slot olijfolie eroverheen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan