- Berichten
- 1.899
Op de valreep toch een gerecht met bacon. M'n dochters vragen me al tijden om gevulde hamburgers zoals ze ze noemen.
Ik heb twee balletjes runder gehakt gedraaid en met een bierflesje een bakje ervan gemaakt. Wat ontbijtspek eromheen gewikkeld. Zie net dat ik van deze stap geen foto heb.... Gelukkig wel van de vulling. Dus terwijl het gehaktbakje in de koelkast stond kon ik verder met de vulling.
Wat rode ui, paprika, tomaatjes en spek.
Dit even aanbakken in de pan.
In de tussentijd kon de Q aan op ongeveer 160 graden C en samen met wat geraspte oude kaas kon de vulling in de burgers.
Gelukkig heb ik wel foto's van de burgers op de Q.
Na een half uurtje was het tijd om een eitje kapot te tikken in de burger en kon de deksel weer dicht. Ongeveer 10 minuten later nog wat kaas eroverheen en op naar de laatste 10 minuutjes.
En voila!
Twee heerlijke burgers met zelf gemaakte aardappelsalade.
Bedankt voor het lezen.
Ik heb twee balletjes runder gehakt gedraaid en met een bierflesje een bakje ervan gemaakt. Wat ontbijtspek eromheen gewikkeld. Zie net dat ik van deze stap geen foto heb.... Gelukkig wel van de vulling. Dus terwijl het gehaktbakje in de koelkast stond kon ik verder met de vulling.
Wat rode ui, paprika, tomaatjes en spek.
Dit even aanbakken in de pan.
In de tussentijd kon de Q aan op ongeveer 160 graden C en samen met wat geraspte oude kaas kon de vulling in de burgers.
Gelukkig heb ik wel foto's van de burgers op de Q.
Na een half uurtje was het tijd om een eitje kapot te tikken in de burger en kon de deksel weer dicht. Ongeveer 10 minuten later nog wat kaas eroverheen en op naar de laatste 10 minuutjes.
En voila!
Twee heerlijke burgers met zelf gemaakte aardappelsalade.
Bedankt voor het lezen.