BasBQ
Beef en Steak

Beercan burgers

 
 
 
 

Pascal

Gemarineerd
Berichten
1.848
Op de valreep toch een gerecht met bacon. M'n dochters vragen me al tijden om gevulde hamburgers zoals ze ze noemen.

Ik heb twee balletjes runder gehakt gedraaid en met een bierflesje een bakje ervan gemaakt. Wat ontbijtspek eromheen gewikkeld. Zie net dat ik van deze stap geen foto heb.... Gelukkig wel van de vulling. Dus terwijl het gehaktbakje in de koelkast stond kon ik verder met de vulling.

Wat rode ui, paprika, tomaatjes en spek.

20220904_183015.jpg


Dit even aanbakken in de pan.

20220904_183612.jpg


In de tussentijd kon de Q aan op ongeveer 160 graden C en samen met wat geraspte oude kaas kon de vulling in de burgers.

Gelukkig heb ik wel foto's van de burgers op de Q.

20220904_190431.jpg


Na een half uurtje was het tijd om een eitje kapot te tikken in de burger en kon de deksel weer dicht. Ongeveer 10 minuten later nog wat kaas eroverheen en op naar de laatste 10 minuutjes.
20220904_193620.jpg

En voila!

Twee heerlijke burgers met zelf gemaakte aardappelsalade.

20220904_195520.jpg

20220904_195625.jpg

20220904_195837.jpg


Bedankt voor het lezen.
 
Leuk verzonnen en ziet er erg lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan