BasBQ
Beef en Steak

BCC!

 
 

M3taal

Sprokkelaar
Berichten
42
Na een paar simpele dingen is het tijd de kleine Kamado in te wijden. Mooi scharrelkipje, blikje radler voor de citroen-aroma:
000DE943-18B8-4533-8D25-B8422166C04F.jpeg

Boven de slachtoffers, onder het gereedschap:
B8A57934-2FB4-498B-98F0-20F62DFA1343.jpeg

Klein ei, dat is wat krap:
001B715A-3E45-4C52-958B-795907B9648D.jpeg
 
611E2234-3524-45EA-88FE-D2F5DDAE4F6E.jpeg

Behoorlijk krap wel, maar het gaat :) Toch maar eens naar een D&Q kijken waarmee ik ‘dieper’ boven de plate setter kan.

494CE451-42E4-456B-B81F-C22634F35DCF.jpeg

En dan ben je een anderhalf uur later hier. Hij was heerlijk!

Hopende op een eerste stickertje :)
 
Mooi kippetje! 😋👌🏻Je had hem ook in een schaal direct op de platesetter kunnen zetten! Dan had je de aardappels gewoon ernaast of in de schaal erbij kunnen leggen.
 
Mooi kippetje! 😋👌🏻Je had hem ook in een schaal direct op de platesetter kunnen zetten! Dan had je de aardappels gewoon ernaast of in de schaal erbij kunnen leggen.
Goeie! Op de Weber zette ik hem op het kolenrooster voor meer hoogte. De nieuwe Kamado is gewoon nog even wennen :)
 
Groot is niet altijd beter 😊
 
Gefeliciteerd met je sticker. Moet vast gesmaakt hebben.
 
lekker knus die kip! mooi kleurte, zal goed gesmaakt hebben (y)
 
Gefeliciteerd met je tokkie🐔 ziet er goed uit hoor.
 
Mooie run
Gefeliciteerd met je sticker
 
Lekker hoor, en nu snap ik eindelijk waarom het handvat vierkant is - briljante foto!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Kippie staat te juichen zo trots ie tie zelf
Ziet er goed uit
 
Gefeliciteerd met je tokkie, kippetje is vast boven de 150 graden gegaard, anders red je dat niet in 1,5 uur.
Die hoort dus thuis in H&F, zet hem even op de juiste plek;)
 
Gefeliciteerd met je tokkie, kippetje is vast boven de 150 graden gegaard, anders red je dat niet in 1,5 uur.
Die hoort dus thuis in H&F, zet hem even op de juiste plek;)
Ben niet helemaal zeker over die 1,5 uur, maar weet wel dat ik de ketel op 130 had staan. Heb eigenlijk niet op de klok gekeken, voor mijn gevoel was het 1,5 uur, maar t kan ook 2 of 2,5 geweest zijn 😅 Alleen op dr kerntemperatuur van de filets gelet eigenlijk.
 
Lekker chickie hoor, helemaal goed!
Gefeliciteerd met je tokkie!(y) 🔥
 
47C5724F-B65B-40D6-9164-7BB6C860FEDA.jpeg
En vandaag in de re-run met een prachtig Frans scharrelkippetje. Dit keer iets lagere temp (135 ongeveer) en iets strakker op de kerntemperatuur gezeten. Nog een stuk lekkerder! Dit keer gerookt met pruim en appel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan