BasBQ
Beef en Steak

BCC, goed genoeg voor een plakkertje?

 
 

Travelling Crow

Kooltjesharker
Berichten
245
Hallo allemaal, terwijl een aantal van ons zich lekker bezig heeft gehouden in het Haarlemse bos gooi ik mijn BCC op het forum.
Mag ik u voorstellen, de deelnemers van deze sessie:
eec29ca24fcb660c1e2b207b1397cd42.jpg

47594642472fe1b07dc71f0e62656d8b.jpg

8e72b73435337c54fa426c306ec641cb.jpg


Mijn bier, de kippen (voorzien van Hertog Jan in de kont) en aardappelen conform Hasselback recept (Met eigen twist).

5c2e72a77ec469ebcdd9d336a6db596f.jpg

ed8834e4ac616c1d6f3805382fa4f670.jpg


Halverwege de bereiding nog ff een snapshot gemaakt

db2a497c165560a6ce575d76dd493209.jpg

cefe9e8c19ce657bf75c2f3217dccc05.jpg


De kippen aan het einde!
e4cf194a9a5c82f96108dcab10494a62.jpg

f693a87453e28a1f6eef1191f1384de4.jpg


Gelukkig net op tijd nog een kleine groepsfoto kunnen maken
cf97e1bdb2edddfb0060b305df4400bb.jpg


Kip was super, aardappelen ook, lekker met champi's, ui en paprika. Nog ff mijn bier/buurmannen van wat kip kunnen voorzien. De familie vond het lekker, ik had een klein rookhoutje toegevoegd maar dat beviel niet zo goed.

Wel supermalse kip, sappig gemaakt door HJ

Tot zover, de herhaling gaat nog komen, kleine verbeterpuntjes hou je altijd. Ik vond het opmerkelijk dat toen ik me kip op de Q plaatste de temp bijna niet boven de 120 wou komen. Pas toen ik er extra briketten bijgooide ging het weer naar de 170-180.




Gr. Mike
 
Lekker hoor
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
ziet er heerlijk uit, welkom bij de tokkies  :)
 
richard0501 zei:
Proficiat met je tokkie,!!

1 vraagje , in welke BBQ heb je die Hasselbacks gemaakt? :p :p
Ik moet bekennen dat deze in de oven gegaan zijn. Ze hadden net zo makkelijk in de Cadac gekund


Gr. Mike
 
Mooie chickies. Welkom bij de tokkies!
 
Lekker hoor!

Proficiat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan