- Berichten
- 127
Gisteren met mijn broertje een BBQ voor 80 man georganiseerd. Het was veel werk, maar wat was het weer geweldig!! Het is een feest om met zulk mooi vlees te mogen werken. Ook ditmaal weer een buffet met fruit en salades gemaakt.
Als vlees hadden we 8 kg prime rib, 10 kg procureur voor pulled pork, 20 varkens haasjes, 7 picanha's, en een hele berg sate van karbonades .
Als nagerecht hadden we twee hele grote Triffles gemaakt van ongeveer zes liter per stuk.
Ik had de dag ervoor de pulled pork op de primo gegooid en deze waren net voor de middag klaar, ingepakt in de folie konden ze nog even warm gehouden worden op de wsm en daarna opgediend.
De prime rib heb ik gerookt op eiken. 2,5 uur op 140 graden tot een kern van 48graden. De gasten leken wel priranha's:shock: zelf de botten werden volledig afgekloven toen bleek dat dit stuk vlees op was.
Hier een kleine impressie:

















Als vlees hadden we 8 kg prime rib, 10 kg procureur voor pulled pork, 20 varkens haasjes, 7 picanha's, en een hele berg sate van karbonades .
Als nagerecht hadden we twee hele grote Triffles gemaakt van ongeveer zes liter per stuk.
Ik had de dag ervoor de pulled pork op de primo gegooid en deze waren net voor de middag klaar, ingepakt in de folie konden ze nog even warm gehouden worden op de wsm en daarna opgediend.
De prime rib heb ik gerookt op eiken. 2,5 uur op 140 graden tot een kern van 48graden. De gasten leken wel priranha's:shock: zelf de botten werden volledig afgekloven toen bleek dat dit stuk vlees op was.
Hier een kleine impressie:
















