BasBQ
Beef en Steak

BBQ voor 80 man

 
 

koef

Kooltjesharker
Berichten
127
Gisteren met mijn broertje een BBQ voor 80 man georganiseerd. Het was veel werk, maar wat was het weer geweldig!! Het is een feest om met zulk mooi vlees te mogen werken. Ook ditmaal weer een buffet met fruit en salades gemaakt.

Als vlees hadden we 8 kg prime rib, 10 kg procureur voor pulled pork, 20 varkens haasjes, 7 picanha's, en een hele berg sate van karbonades .

Als nagerecht hadden we twee hele grote Triffles gemaakt van ongeveer zes liter per stuk.

Ik had de dag ervoor de pulled pork op de primo gegooid en deze waren net voor de middag klaar, ingepakt in de folie konden ze nog even warm gehouden worden op de wsm en daarna opgediend.

De prime rib heb ik gerookt op eiken. 2,5 uur op 140 graden tot een kern van 48graden. De gasten leken wel priranha's:shock: zelf de botten werden volledig afgekloven toen bleek dat dit stuk vlees op was.

Hier een kleine impressie:




































 
Ziet er geweldig uit, zie dat die verhogingsrooster een hoop extra capaciteit geven in de primo. Kun je het recept van de triffle delen?
 
Wat prachtig!
 
het ziet er werkelijk weer fantastisch uit
 
Fantastisch gedaan! Dat recept van die trifle interesseert me ook wel... :)
 
Respect!! =D> =D> =D>
 
Wow wat stoer! En het zag er ook nog eens geweldig uit! Respect!
 
Wat een feest heb je er van gemaakt, lekker hoor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan