- Berichten
- 227
500 gram bloem ,7 gram droge gist (in 50 ml lauw warm water even 10 mins laten oplossen)
10 gram zout , 30 gram zachte roomboter
275 ml volle melk, lauwwarm
25 a 35 gram zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes
peterselie en bieslook beetje op gevoel , denk een theelepel of 2 ieder
75 gram geraspte (oude) kaas
Dit lekker kneden tot een mooi deegje en een 1.5 uurtje laten rijzen.
Daarna nog eens goed door kneden en verdelen in gelijke portie's .
Platte reepjes maken en hier een beetje vlees naar keuze inleggen .
K heb ham en cervelaatworst gebruikt.
Daarna oprollen en in een beboterde vorm zetten .
Dan nog een uurtje laten rijzen .
Om vervolgens een 30 tal minuutjes op de bbq bij 175 - 200 gr .
Na 30 minuutje er af .
Ik vond het erg lekker .
En de proevers vonden t ook heerlijk.