BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade

 
 

RoelRos

Kooltjesharker
Berichten
116
Eerste keer bavette rollade, smaakte prima. Lijkt me ook lekker met rode pesto, dat gaan we de volgende keer maar proberen…

Eerst direct gegrild en daarna ongeveer 50 minuten indirect op roostertemp 170 graden.
Volgende keer ga ik zelf de pesto maken, had prosciutto genomen ipv ontbijtspek.

092FB8A6-FD99-457F-ADCB-5D4F6CC2A2B0.jpeg


65EBFF12-D60C-411E-95AE-09BAE3A8CF3F.jpeg


34F126F7-BE6D-4A3E-9B2A-B40858605067.jpeg


243D0D6F-EC0E-4AB3-ACFC-21BAB7779A75.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Mooi gerechtje! 😋 de carpaccio variant is ook heerlijk !
 
Waar is die foto van dit mooie gerecht op de grill?
:(

Bavette rollade staat hier ook nog op de todo
 
Heb ik jouw post de rit naar de asbak bespaard ;)
Super.
 
Heel mooi gemaakt, dat opbinden Lukt mij nooit zo goed.
 
Mooie rollade. Is altijd een dingetje om zo'n smalle lap netjes opgerold en gebonden te krijgen.
Zien er lekker uit. Smakelijk.
 
Mooie rollade. Wat was de kerntemperatuur toen je de rollade van de Q haalde, of heb je op tijd gekookt?
 
Mooie rollade. Wat was de kerntemperatuur toen je de rollade van de Q haalde, of heb je op tijd gekookt?
Temp was 56 graden, hierna losjes ingepakt en 10 minuten gewacht.
 
  • Leuk
Waarderingen: Huib
ja lekker hoor!!!
dit is zooo lekker
goed gelukt deze. ziet er prima uit
 
Mooie rollades geknoopt
Zullen gesmaakt hebben
 
Wat je de volgende keer kan proberen is in plaats van parmaham pancetta nemen pancetta is Italiaans spek
 
Terug
Bovenaan Onderaan