BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade

RoelRos

Vuurmaker
 
Berichten
72
Eerste keer bavette rollade, smaakte prima. Lijkt me ook lekker met rode pesto, dat gaan we de volgende keer maar proberen…

Eerst direct gegrild en daarna ongeveer 50 minuten indirect op roostertemp 170 graden.
Volgende keer ga ik zelf de pesto maken, had prosciutto genomen ipv ontbijtspek.

092FB8A6-FD99-457F-ADCB-5D4F6CC2A2B0.jpeg


65EBFF12-D60C-411E-95AE-09BAE3A8CF3F.jpeg


34F126F7-BE6D-4A3E-9B2A-B40858605067.jpeg


243D0D6F-EC0E-4AB3-ACFC-21BAB7779A75.jpeg
 
Laatst bewerkt:

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.403
Waar is die foto van dit mooie gerecht op de grill?
:(

Bavette rollade staat hier ook nog op de todo
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
15.543
Heel mooi gemaakt, dat opbinden Lukt mij nooit zo goed.
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
2.282
Mooie rollade. Is altijd een dingetje om zo'n smalle lap netjes opgerold en gebonden te krijgen.
Zien er lekker uit. Smakelijk.
 

Huib

Kooltjesharker
Berichten
188
Mooie rollade. Wat was de kerntemperatuur toen je de rollade van de Q haalde, of heb je op tijd gekookt?
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
7.416
ja lekker hoor!!!
dit is zooo lekker
goed gelukt deze. ziet er prima uit
 

Alex1975

Vuurmaker
 
 
Berichten
95
Wat je de volgende keer kan proberen is in plaats van parmaham pancetta nemen pancetta is Italiaans spek
 
Bovenaan Onderaan