EvelienMP
Vuurmaker
- Berichten
- 71
Net op tijd lid geworden van de bbq pitmastercommunity. Vorige week mijn Hanos pasje gekregen, deze week een mail dat Hanos stopt met het uitgeven van nieuwe pasjes.
Donderdag dus eens naar de Hanos om te kijken wat ze allemaal hadden. Wat veel vers vlees! Vond het een groot verschil met de Makro, daar ben ik niet zo kapot van de vlees afdeling.
Liep tegen een bavette aan, iets wat hoog op mijn to-do list stond.
Vandaag was een mooie dag om dit te maken. Ben nog steeds mijn bbq aan het leren kennen en ben er nog niet over uit wat ik het makkelijkst of fijnst vind om aan te maken.
Ook het vlinderen keek ik een beetje tegenop. Uiteindelijk heeft mijn vrouw dit voor mij gedaan.
Het vlees ingesmeerd met zelfgemaakte pesto, zo veel lekkerder en dat verdiend het vlees. Hadden nog een stuk serano ham en hier plakjes van gesneden om af te toppen met Parmezaanse kaas.
Ook het rollen ging niet in 1x goed, net als het vastknopen. Maaaaaaar voor een eerste keer ging het er mee door. Zolang het maar smaakt.
Op de bbq, tussen de 164-167 graden voor een uurtje, zonder rookhout voor een keer. Toch wel wat vocht wat op de deflector plate kwam, waardoor het rookte. Wat grappig genoeg een rode rookring op het vlees gaf.
Voor een eerste keer was het prima gelukt van uiteindelijk is de smaak het belangrijkste. En die was geweldig. Blijvertje in ons huis
Donderdag dus eens naar de Hanos om te kijken wat ze allemaal hadden. Wat veel vers vlees! Vond het een groot verschil met de Makro, daar ben ik niet zo kapot van de vlees afdeling.
Liep tegen een bavette aan, iets wat hoog op mijn to-do list stond.
Vandaag was een mooie dag om dit te maken. Ben nog steeds mijn bbq aan het leren kennen en ben er nog niet over uit wat ik het makkelijkst of fijnst vind om aan te maken.
Ook het vlinderen keek ik een beetje tegenop. Uiteindelijk heeft mijn vrouw dit voor mij gedaan.
Het vlees ingesmeerd met zelfgemaakte pesto, zo veel lekkerder en dat verdiend het vlees. Hadden nog een stuk serano ham en hier plakjes van gesneden om af te toppen met Parmezaanse kaas.
Ook het rollen ging niet in 1x goed, net als het vastknopen. Maaaaaaar voor een eerste keer ging het er mee door. Zolang het maar smaakt.
Op de bbq, tussen de 164-167 graden voor een uurtje, zonder rookhout voor een keer. Toch wel wat vocht wat op de deflector plate kwam, waardoor het rookte. Wat grappig genoeg een rode rookring op het vlees gaf.
Voor een eerste keer was het prima gelukt van uiteindelijk is de smaak het belangrijkste. En die was geweldig. Blijvertje in ons huis
