- Berichten
- 574
Aankomende zondag, eerste kerstdag dus, moet het er van komen. Heb al eerder bavette gemaakt, maar gewoon als steak, en dat bevalt altijd prima, maar met de kerst moet er toch een extra element bij zitten. Recept is verder wel duidelijk.
Nu zit ik met een vraag. Ik zit al een tijd te dubben hoe te vlinderen en hoe op te rollen, met name met hoe de draad uit komt, zodat de rollade na aansnijden goed op het bord komt, zodat mijn gasten zicht niet wezeloos hoeven te kauwen.
Dus, vlinderen, moet dat in onderstaand geval in de breedte? *1
Dat je dus een "vierkant" stuk over houd? *2
En oprollen dan haaks? *3
Verder zit ik er aan te denken om het op het spit klaar te maken. Is toch net zo leuk. Heeft dat toegevoegde waarde? *4
Direct/half direct of indirect?*5
Vragen, vragen ,vragen
Nu zit ik met een vraag. Ik zit al een tijd te dubben hoe te vlinderen en hoe op te rollen, met name met hoe de draad uit komt, zodat de rollade na aansnijden goed op het bord komt, zodat mijn gasten zicht niet wezeloos hoeven te kauwen.
Dus, vlinderen, moet dat in onderstaand geval in de breedte? *1
Dat je dus een "vierkant" stuk over houd? *2
En oprollen dan haaks? *3

Verder zit ik er aan te denken om het op het spit klaar te maken. Is toch net zo leuk. Heeft dat toegevoegde waarde? *4
Direct/half direct of indirect?*5
Vragen, vragen ,vragen
