- Berichten
- 21
Elke keer als er hier zo’n heerlijke Bavette rollade voorbijkomt kwam hij hoger op het lijstje. Vandaag dus eindelijk gelukt.
En nu komt hij vaker op het menu. Wat is dat lekker zeg!
Ik had ook wel een erg mooi stukje gescoord bij de Hanos. De aanbieding was op, maar er was nog wel de Australische graan gevoerde
. Helemaal niet erg.
Eerst gevlinderd, dat viel nog wel tegen. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Snufje pezo, truffelpesto, rucola, parmezaan en pijnboompitjes erop en rollen maar. Met de Masterbuilt op zo’n 150C in ongeveer een uurtje (850gr) naar 53C kern. Flinke hand hickory snippers gaf een bescheiden rookring maar bovenal een geweldige smaak. En de buurt uitgerookt
.
Paar foto’s:
En nu komt hij vaker op het menu. Wat is dat lekker zeg!
Ik had ook wel een erg mooi stukje gescoord bij de Hanos. De aanbieding was op, maar er was nog wel de Australische graan gevoerde

Eerst gevlinderd, dat viel nog wel tegen. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Snufje pezo, truffelpesto, rucola, parmezaan en pijnboompitjes erop en rollen maar. Met de Masterbuilt op zo’n 150C in ongeveer een uurtje (850gr) naar 53C kern. Flinke hand hickory snippers gaf een bescheiden rookring maar bovenal een geweldige smaak. En de buurt uitgerookt

Paar foto’s: