BasBQ
Beef en Steak

Bavette rolade

 
 
 
 

Iss

Stoker
Berichten
313
Vandaag hadden we zin in een lekker stukje bavette. Bavette uit de vriezer gehaald en gevlinderd. Deze heb ik gevuld met rucola, pijnboompitten, seranoham, parmezaanse kaas,tijm en groene pesto.

4DE1102A-F573-4956-BFFD-1582180DDEE7.jpeg


Deze opgerold en opgebonden.

2DEB8893-34C3-41D2-A3F2-62C329017FF5.jpeg


Big joe aangestoken op 110 graden met een blokje hickory als rookhout.

AA5C1227-FD3B-407D-877C-AB8035795466.jpeg


Met een kern van 45 graden mocht de bavette er eventjes af.

54D91B84-3A09-4C75-8553-2AF39EFE91A9.jpeg


Hitteschilden er uit en even gas erop om een mooi korstje te vormen en door te garen naar 52 graden.
6C6CC8F7-0C22-4D7C-AF34-02CDBC4B8A45.jpeg


Heerlijk gegeten! simpel met wat gebakken krieltjes.
758F197A-4A02-4C90-BAA7-0B2CEF4D95FD.jpeg


7CCB11E5-ACC6-41BD-AEC2-A3522286ADB8.jpeg


Bedankt voor het lezen!
Groetjes 😎
 
Vandaag hadden we zin in een lekker stukje bavette. Bavette uit de vriezer gehaald en gevlinderd. Deze heb ik gevuld met rucola, pijnboompitten, seranoham, parmezaanse kaas,tijm en groene pesto.

Bekijk bijlage 43838

Deze opgerold en opgebonden.

Bekijk bijlage 43839

Big joe aangestoken op 110 graden met een blokje hickory als rookhout.

Bekijk bijlage 43840

Met een kern van 45 graden mocht de bavette er eventjes af.

Bekijk bijlage 43842

Hitteschilden er uit en even gas erop om een mooi korstje te vormen en door te garen naar 52 graden.
Bekijk bijlage 43843

Heerlijk gegeten! simpel met wat gebakken krieltjes.
Bekijk bijlage 43844

Bekijk bijlage 43845

Bedankt voor het lezen!
Groetjes

Gruwelijk !


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Heel erg mooi gedaan!
Dat zal zeker gesmaakt hebben.
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Die ziet er echt erg lekker uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Prachtige garing. Voor 52 graden ziet de cuisson er best nog wel bleu uit.
Niks mis mee dat is mijn favoriete garing
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Prachtige garing. Voor 52 graden ziet de cuisson er best nog wel bleu uit.
Niks mis mee dat is mijn favoriete garing
Dat idee had ik inderdaad ook. Maar met direct boven de kolen ben ik er altijd bang voor dat hij te ver door gaart. Dus ik prik een aantal keer snel, kan zijn dat ik net die paar keer niet helemaal in de kern heb gezeten of tussen een laagje in.
 
Oh bavette rollade, wat lekker zeg en resultaat mag er zijn. Had ik graag een stukje van geproefd.
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Ook 1 x gemaakt en dat is zo lekker. Mijn wederhelft is minder te vinden voor zulke dingen. Maar ga de volgende keer weer eens een bavette mee bestellen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Iss
Ook 1 x gemaakt en dat is zo lekker. Mijn wederhelft is minder te vinden voor zulke dingen. Maar ga de volgende keer weer eens een bavette mee bestellen.
Geen probleem toch 😉 hou je meer over voor jezelf
 
Terug
Bovenaan Onderaan