- Berichten
- 1.910
Ik kwam een stuk bavette tegen laatst bij het inkopen doen. Was lang geleden dat ik dat gemaakt heb. Door de drukte van het bezoek tijdens de bereiding niet veel foto's gemaakt... vergeten. Gelukkig de belangrijkste foto's wel gemaakt.
Ik heb niets geks gedaan met de bavette. Alleen zout erover en de WMT maar weer eens een keer op temp laten komen. Meestal als ik alleen ga grillen ga ik toch voor de WMT. Omdat de bavette vrij groot is gekozen voor het halve maan gietijzeren rooster van de Bastard. Ik heb ook het gbs rooster van de WMT, maar dat was veel te klein.
Ik vond het wel lastig om de garing goed te krijgen. Je hebt dikke en minder dikke stukken. Scheelt dat sommige mensen niet van erg rood vlees houden. Die mogen voor, de voor mij persoonlijk, te gare stukken gaan.
Volgende keer haal ik het vlees iets eerder eraf. Voor mezelf heeft het er iets te lang ongelegen. Het was gelukkig nog wel mals genoeg. De buitenkant van het vlees was door de reactie met het gietijzer heerlijk! Nog een beetje verse zwarte peper erover gedaan op het bord.
Bedankt voor het lezen en sorry voor de weinige foto's.
Ik heb niets geks gedaan met de bavette. Alleen zout erover en de WMT maar weer eens een keer op temp laten komen. Meestal als ik alleen ga grillen ga ik toch voor de WMT. Omdat de bavette vrij groot is gekozen voor het halve maan gietijzeren rooster van de Bastard. Ik heb ook het gbs rooster van de WMT, maar dat was veel te klein.
Ik vond het wel lastig om de garing goed te krijgen. Je hebt dikke en minder dikke stukken. Scheelt dat sommige mensen niet van erg rood vlees houden. Die mogen voor, de voor mij persoonlijk, te gare stukken gaan.
Volgende keer haal ik het vlees iets eerder eraf. Voor mezelf heeft het er iets te lang ongelegen. Het was gelukkig nog wel mals genoeg. De buitenkant van het vlees was door de reactie met het gietijzer heerlijk! Nog een beetje verse zwarte peper erover gedaan op het bord.
Bedankt voor het lezen en sorry voor de weinige foto's.