BasBQ
Beef en Steak

Baked beans & procureur steaks

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.838
Gewoon een lekker maaltje....

Met mijn tegenwoordig nieuwe verslaving, procureur steaks, zocht ik een lekker bijgerecht: baked beans.

Altijd lekker, alleen mij vaak iets te zoet.
Uiteraard kan ik zelf de suiker weglaten, maar laten @Ewald en @Jet nou gewoon een erg lekker recept hebben.
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/bonen-bbq-baked-beans.28982/
De enige twist die ik heb gebruikt, is de spekjes vervangen door scamorza ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Voor de steaks heb ik Don Marcos koffierub gebruikt. Deze op een grillverhoger rechtstreeks boven de kolen. Temperatuur van de Q op 180 graden.

Eigen gemaakte aardappelpuree er bij en smullen ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

20210928_192625.jpg


20210928_191002.jpg


20210928_190951.jpg


20210928_190330.jpg


20210928_184321.jpg


20210928_182338.jpg


20210928_174616.jpg


20210928_172034.jpg


20210928_171910.jpg


20210928_170603.jpg


20210928_170530.jpg


20210928_170515.jpg
 
Bam, ziet er voortreffelijk uit Remco.
En in in plaats van spekkies scamorza, waarom niet.
 
Heerlijk, scamorza komt hier ook geregeld voorbij.
 
Topmaaltijd remco.
Allemaal lekkere dingen. Heerlijk

Scamorza ken ik niet. Waar haal je dat?
 
Lekker zeg! Procureur steaks heb ik nooit gehad, kan ik me dit voorstellen als een soort van steak van draadjesvlees, of is dit meer als een karbonade/steak?

Ps.) gezien de handen van de kleine op de achtergrond heeft die ook lekker gegeten ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ
 
Jullie zullen genoten hebben
 
Lekker zeg! Procureur steaks heb ik nooit gehad, kan ik me dit voorstellen als een soort van steak van draadjesvlees, of is dit meer als een karbonade/steak?

Ps.) gezien de handen van de kleine op de achtergrond heeft die ook lekker gegeten
Meer naar een malse karbonade zonder bot.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Goed bezig Broer. Met scamorza lijkt me super. Die gaan we zeker onthouden. Ik zal bij een goede vriend eens wat van die kaas moeten bestellen ๐Ÿ˜Ž. En die steaks, dat is zeker verslavend. Probeer maar eens van Iberico procureur. Dan ben je helemaal om zeep haha.
 
Goed bezig Broer. Met scamorza lijkt me super. Die gaan we zeker onthouden. Ik zal bij een goede vriend eens wat van die kaas moeten bestellen ๐Ÿ˜Ž. En die steaks, dat is zeker verslavend. Probeer maar eens van Iberico procureur. Dan ben je helemaal om zeep haha.
Laat ik nu toevallig (๐Ÿ˜‚) Iberico procureur in mijn koelkast hebben liggen ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Tips zijn welkom ๐Ÿ˜œ
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Laat ik nu toevallig (๐Ÿ˜‚) Iberico procureur in mijn koelkast hebben liggen ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Tips zijn welkom ๐Ÿ˜œ

Ik kan je de drybrine erg aanbevelen. Enkel zout op het vlees strooien en dan onafgedekt een dag in de koelkast. Dan mooi grillen zo als je het gewend bent. Ik prefereer de reverse sear en dan met wat toevoeging van wat ceder rook.

(ps) buiten vleugels mag je me ook hiervoor wakker bellen ๐Ÿ˜Ž
 
Terug
Bovenaan Onderaan