- Berichten
- 172
Ik moest nog even een gerechtje bedenken voor de fotowedstrijd van deze maand.
Aangezien iedereen al uitpakt met mooie stukken vlees dacht ik net even anders te doen.
Tijd om nog eens een visje in zijn geheel op de Outdoorchef te gooien, graten zijn tenslotte ook een soort van botten he
Bij de visafdeling lag deze mooie jongen naar me te kijken, dus die maar meegenomen:
Vervolgens een vulling gemaakt van gember, chili peper, look, citroengras, vissaus, koriander, Chinese kruiden, citroen en wat basilicum.
Hij mocht rusten op een bedje van lenteui en wat schijfjes citroen.
Ingepakt met nat bakpapier en stevig opgebonden. Die mocht samen met de puntpaprika's voor in de noedels op de BBQ.
Toen de paprika's klaar waren mocht hij nog even direct boven het vuur om nog wat door te garen en vervolgens op tafel om uit te pakken.
Uitgepakt om te zien dat hij perfect gegaard was, boterzacht vlees met een heerlijke kruidige toets.
En natuurlijk op het bordje vergezeld van een portie noedels met brocolli, spinazie en de gegrilde paprika's.
Aangezien iedereen al uitpakt met mooie stukken vlees dacht ik net even anders te doen.
Tijd om nog eens een visje in zijn geheel op de Outdoorchef te gooien, graten zijn tenslotte ook een soort van botten he

Bij de visafdeling lag deze mooie jongen naar me te kijken, dus die maar meegenomen:
Vervolgens een vulling gemaakt van gember, chili peper, look, citroengras, vissaus, koriander, Chinese kruiden, citroen en wat basilicum.
Hij mocht rusten op een bedje van lenteui en wat schijfjes citroen.
Ingepakt met nat bakpapier en stevig opgebonden. Die mocht samen met de puntpaprika's voor in de noedels op de BBQ.
Toen de paprika's klaar waren mocht hij nog even direct boven het vuur om nog wat door te garen en vervolgens op tafel om uit te pakken.
Uitgepakt om te zien dat hij perfect gegaard was, boterzacht vlees met een heerlijke kruidige toets.
En natuurlijk op het bordje vergezeld van een portie noedels met brocolli, spinazie en de gegrilde paprika's.