- Berichten
- 92
Op de valreep nog mijn deelname voor het witte goud foto wedstrijd, na een dag werken had ik eigenlijk geen puf meer voor, dus mezelf uiteindelijk van de bank kunnen slepen en hier het resultaat. Was al donker dus helaas geen goede foto en gehaast gemaakt, maar ach dat mag de pret niet drukken toch.
Asperges met zalm op de huid vergezeld met een blueberry dragon knoflooksaus en als finishing touch Caribbean oak rum zout.
De zalm heb ik gerubt met een zelfgemaakte rub van rozenblaadjes en lapsang souchong thee.
De asperges heb ik gewoon in de pan gekookt, want van de bbq vind ik ze echt vies. Vooral groene asperges, die krijgen dan zo’n vies laagje, anderen die ervaring ook? Of ligt dat aan mij?
Asperges met zalm op de huid vergezeld met een blueberry dragon knoflooksaus en als finishing touch Caribbean oak rum zout.
De zalm heb ik gerubt met een zelfgemaakte rub van rozenblaadjes en lapsang souchong thee.
De asperges heb ik gewoon in de pan gekookt, want van de bbq vind ik ze echt vies. Vooral groene asperges, die krijgen dan zo’n vies laagje, anderen die ervaring ook? Of ligt dat aan mij?

Laatst bewerkt: