- Berichten
- 323
Volgend weekend kan ik uiteindelijk de shortribs op de Q gooien leggen welke al een tijdje in de vriezer liggen. Het wordt mijn eerste keer en ik ben benieuwd welk rookhout jullie zouden adviseren. Ik wil gebruik maken van wat ik nu nog op voorraad heb:
Chuncks:
-Kersen
- Appel
Snippers (+smokebox)
- Wiskey
- Appel
- Beuken
Ik heb iets te veel snippers op voorraad (gegeven paard kijk je niet in de bek) maar ik ben wel benieuwd of die zo effectief zijn met een smokebox. Ik heb nog nooit eerder met een smokebox gewerkt dus ik heb ook werkelijk geen idee hoe het verhoudt qua rook met goede chunks.
Ik denk er nu aan om gewoon kersen chuncks te gebruiken, maar ben benieuwd wat jullie advies is!
Chuncks:
-Kersen
- Appel
Snippers (+smokebox)
- Wiskey
- Appel
- Beuken
Ik heb iets te veel snippers op voorraad (gegeven paard kijk je niet in de bek) maar ik ben wel benieuwd of die zo effectief zijn met een smokebox. Ik heb nog nooit eerder met een smokebox gewerkt dus ik heb ook werkelijk geen idee hoe het verhoudt qua rook met goede chunks.
Ik denk er nu aan om gewoon kersen chuncks te gebruiken, maar ben benieuwd wat jullie advies is!
Laatst bewerkt: