BasBQ
Beef en Steak

Aangenaam!

Edo

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemiddag allemaal!
Laat ik me even voorstellen. Ik ben Edo en een halve eeuw jong. Voorheen was ik een echte cremateur, dus stukken vlees op een zo heet mogelijke bbq zo snel mogelijk zwart laten worden terwijl het van binnen nog niet gaar was. Sinds een paar maanden ben ik in rang gestegen van cremateur tot amateur-kok vanwege de aanschaf van een mooie Bastard Urban Medium 2020. Wat een apparaat! Mede door de youtubevideo's van Noskos en Ralph's BBQ Tube ben ik stukken beter gaan "koken". Niet zwart meer en oh zo lekker! Binnenkort ga ik zelf wat dingen uitproberen qua smaken, en ik hoop daar hier trucs en tips voor te vinden.

Laat het jullie smaken en tot snel!
 
Edo, welkom
 
  • Leuk
Waarderingen: Edo
Welkom bij het genootschap en je bevordering 😉
 
  • Leuk
Waarderingen: Edo
Welkom Edo en veel plezier.
 
  • Leuk
Waarderingen: Edo
Hoi Edo,
welkom bij het Genootschap
 
  • Leuk
Waarderingen: Edo
Terug
Bovenaan Onderaan