- Berichten
- 547
Afgelopen weekend een heerlijk lang weekend camping gehad. Goed weer, goed gezelschap, leuk veldje. Dat vraagt toch om een fijne run zonde al teveel omkijken naar het vlees?! 
‘s ochtends om een uurtje of 10 de WGA aangestoken met Ecobrasa kokosbriketten. Blijft topspul! Omdat we 3kg aan spareribs hadden, had ik wat research gedaan naar hoe zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de WGA. Dat resulteerde in de volgende opstelling (de Q uiteindelijk wel wat verder bij de vouwwagen vandaan gezet
)
Het is al veeeel vaker gezegd en ik zeg het dan ook nog maar eens; zo’n pannenrek van de Ikea is echt een fantastische uitvinding. Ik bedoel, 3kg spareribs op deze alleskunner. Dat is toch geniaal?!
Na ongeveer 3 uurtjes de ribs ingepakt met suiker, boter en honing. De kids vonden het maar al te interessant en wilden graag meehelpen. Altijd leuk!
Ondertussen al aardig wat opmerkingen van de bewoners van ons veldje: “wanneer kunnen we eten”, “man wat ruikt dat goed”, “als je het niet op krijgt, wij zitten hier”, etc. Mooi man
2 uur later afgelakt, maar de waren al zo fall of the bone dat we ze ook maar direct in een koelbox met doeken hebben gedaan, om warm te houden.
Eerlijk, ze waren heerlijk! De buren nog een stuk gegeven. Die kwamen terug met een tree halve liters Amstel
en de vraag of ik chef-kok was. Dit waren de lekkerste spareribs die ze ooit gehad hadden! Een mooier compliment is er niet 

op naar de volgende sessie! WGA, je bent een held

‘s ochtends om een uurtje of 10 de WGA aangestoken met Ecobrasa kokosbriketten. Blijft topspul! Omdat we 3kg aan spareribs hadden, had ik wat research gedaan naar hoe zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de WGA. Dat resulteerde in de volgende opstelling (de Q uiteindelijk wel wat verder bij de vouwwagen vandaan gezet

Het is al veeeel vaker gezegd en ik zeg het dan ook nog maar eens; zo’n pannenrek van de Ikea is echt een fantastische uitvinding. Ik bedoel, 3kg spareribs op deze alleskunner. Dat is toch geniaal?!
Na ongeveer 3 uurtjes de ribs ingepakt met suiker, boter en honing. De kids vonden het maar al te interessant en wilden graag meehelpen. Altijd leuk!
Ondertussen al aardig wat opmerkingen van de bewoners van ons veldje: “wanneer kunnen we eten”, “man wat ruikt dat goed”, “als je het niet op krijgt, wij zitten hier”, etc. Mooi man

2 uur later afgelakt, maar de waren al zo fall of the bone dat we ze ook maar direct in een koelbox met doeken hebben gedaan, om warm te houden.
Eerlijk, ze waren heerlijk! De buren nog een stuk gegeven. Die kwamen terug met een tree halve liters Amstel



op naar de volgende sessie! WGA, je bent een held

Laatst bewerkt: