BasBQ
Beef en Steak

3-2-1 Sparerib

 
 

nicovanhalen

Tondelzoeker
Berichten
23
Ja een enkele rib. Mijn vrouw had een bedrijfsuitje dus kon ik mooi de Grill Guru large inwijden!

Vandaag de sparerib bekleed met mosterd en de Pig Powder van Smokey Goodness. Na 2,5 uur ingepakt met roomboter, appelsap en donkere bastardsuiker. Na het inpakken wel een overshoot gehad op temperatuur, maar dat is goed afgelopen.
Daarna nog een uurtje uitgepakt en afgelakt.

Lekker pittige rub in ieder geval en goedgekeurd door mijn vrouw (heb wat voor haar achter gehouden ;)).

Na het inpakken helaas vergeten te fotograferen… maar alle botjes waren schoon aan het eind :p




449D43FE-D511-4754-9378-FAD4873066DD.jpeg

A860A420-834A-4D93-88B3-4959DCEBB1D0.jpeg

34404DF4-5775-421D-8CCE-76381F914D5D.jpeg
 
Het mag dan 1 rib zijn, het is wel een hele grote.
 
Stevige ribbie. Smaakt met zo'n uitzicht altijd.
 
Met dat uitzicht kan het bijna niet mis gaan. Dat ziet er heerlijk uit en mooie eerste run.
 
Lekker hoor. Mooi dagje zo.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Altijd lekker in alle rust kunnen spelen met de Q! Rib ziet er heerlijk uit!! Smakelijk eten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan