- Berichten
- 23
Ja een enkele rib. Mijn vrouw had een bedrijfsuitje dus kon ik mooi de Grill Guru large inwijden!
Vandaag de sparerib bekleed met mosterd en de Pig Powder van Smokey Goodness. Na 2,5 uur ingepakt met roomboter, appelsap en donkere bastardsuiker. Na het inpakken wel een overshoot gehad op temperatuur, maar dat is goed afgelopen.
Daarna nog een uurtje uitgepakt en afgelakt.
Lekker pittige rub in ieder geval en goedgekeurd door mijn vrouw (heb wat voor haar achter gehouden
).
Na het inpakken helaas vergeten te fotograferen… maar alle botjes waren schoon aan het eind
Vandaag de sparerib bekleed met mosterd en de Pig Powder van Smokey Goodness. Na 2,5 uur ingepakt met roomboter, appelsap en donkere bastardsuiker. Na het inpakken wel een overshoot gehad op temperatuur, maar dat is goed afgelopen.
Daarna nog een uurtje uitgepakt en afgelakt.
Lekker pittige rub in ieder geval en goedgekeurd door mijn vrouw (heb wat voor haar achter gehouden

Na het inpakken helaas vergeten te fotograferen… maar alle botjes waren schoon aan het eind
