- Berichten
- 71
1e Pizza op de Bastard…
we eten vrij vaak pizza en die maak ik dan in onze gewone oven. Ik wilde het ook eens op de kamado proberen, dus lekker aan de slag. Deeg en beleg allemaal goed voorbereid. Bastard tegen de 300 graden. Wat kan er fout gaan….
Nou op zich niet zoveel, maar toch wel de bekende ‘1e keer’ problemen gehad.
De pizza steen was toch echt kleiner dan ik dacht (26 cm ipv 30 cm)… Schijnen mannen wel vaker last van te hebben…
. En bij de eerste bleef uiteraard de bodem aan de pizza-schep plakken, zodat het op voorhand al een ravage werd. Ach heel opeten gaat toch niet. De bodem was ook wat aan de dikke kant. Gelukkig kon ik gelijk in de herkansing, want op 1 been kunnen wij niet staan. De 2e pizza leek er al meer op. Lekkere bodem en mooi gegaard…. De smaak van beide pizza’s was echt heerlijk en heel anders dan uit de keukenoven…. Op naar meer … 



De pizza steen was toch echt kleiner dan ik dacht (26 cm ipv 30 cm)… Schijnen mannen wel vaker last van te hebben…


