BasBQ
Beef en Steak

1e keer pulled pork

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
660
Gister toch maar eens mijn naam (Zwijnenberg) eer aangedaan. En een procureur op de weber geknald. Wedstijdrecept van mijn bbq held noskos gebruikt. Donderdag uit de vriezer gehaald en zaterdagmiddag in de rub gezet. Ook hierbij de noskos kruiden gebruikt. Mijn god dat ruikt en smaakt hemels

06:45 begonnen en om 16:30 uur mocht hij eraf.
Goed gelukt al zeg ik 't zelf.
IMG_20210131_065309.jpg
IMG_20210131_065316.jpg
IMG_20210131_165403.jpg
IMG_20210131_170219.jpg


Verstuurd vanaf mijn STK-L21 met Tapatalk
 

Reem

Pitmaster
 
 
Berichten
571
hele mooie run als ik het zo zie !! dat zal vast goed gesmaakt hebben. Had je `m tussendoor nog ingepakt ?
 

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
660
hele mooie run als ik het zo zie !! dat zal vast goed gesmaakt hebben. Had je `m tussendoor nog ingepakt ?
Ik heb hem idd ingepakt na 7 uur garen.
Ik ben niet zo van de sauzen. Kruiden en vlees zijn voor mij al genoeg. En echt die smaakten fantastisch.
 
  • Leuk
Waarderingen: Reem

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.834
Dit is een stevig stukje vlees. Ziet er mooi uit. Dit zal zeker lekker gesmaakt hebben. 😋
Jammer van Corona. Anders was ik een vorkje mee komen prikken

Heb je hem ook ergens mee gerookt ? Temperaturen ?
 

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
660
Dit is een stevig stukje vlees. Ziet er mooi uit. Dit zal zeker lekker gesmaakt hebben. 😋
Jammer van Corona. Anders was ik een vorkje mee komen prikken

Heb je hem ook ergens mee gerookt ? Temperaturen ?
Sorry ben nog niet zo'n goede verteller vergeleken met de meeste van jullie☺️

Ik heb hickory hout gebruikt. 3 chunks op het eerste gedeelte van de Snake.
Het valt me op hoe weinig kolen hij gebruikt. Ik gebruik de ecobrasa briketten.
En zelfs bij de buiten temperatuur van - 2 makkelijk op temperatuur te houden 120 graden daar kon ik hem makkelijk op houden.
1e fase 4 min voor de 5 uur waren verstreken was hij op 74 graden.
Daarna de 2 uur in de Glace gezet. Temp na de 2 uur zo geen idee meer.
3e fase was hij gaar op 96 graden.

Hopelijk is 't iets duidelijker nu😃
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.300
gefeliciteerd met je knor
das een hele mooie pp geworden zeg.
geloof graag dat het gesmaakt heeft
 

Reem

Pitmaster
 
 
Berichten
571
Ik heb hem idd ingepakt na 7 uur garen.
Ik ben niet zo van de sauzen. Kruiden en vlees zijn voor mij al genoeg. En echt die smaakten fantastisch.

Goed bezig ! wij zijn de laatste tijd ook minder sauzen gaan gebruiken. De dag erna vind ik het ook altijd nog zo lekker smaken, ook als het koud is. En idd die geur, heerlijk !!!
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.962
Mooie run PP heb je daar. Netjes op de Weber. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Bovenaan Onderaan