- Berichten
- 109
Voor een stickertje!
Gisteren voor het eerst Brisket gemaakt. Heb het recept van Noskos gebruikt. Vrijdag avond de slather en rub aangebracht. Gisteren om 10u de USA grain fed brisket van B&S van 3 kilo op de bbq gelegd. Achteraf bleek dit dus idd iets te laat.
Temperatuur liep mooi op totdat deze uren op 67 bleef staan. Om 19u bij 69 graden toch maar in de folie gelegd en laten doorgaren tot 95 graden.
Om 21u ongeveer konden we aanschuiven. Resultaat was erg goed! Super lekker rook randje, vlees viel niet uit elkaar als je het in de hand hield. Als saus een mix van vocht van de brisket en SBR.
Volgende keer leg ik m wat eerder op de bbq s ochtends.
Hierbij de foto's
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Gisteren voor het eerst Brisket gemaakt. Heb het recept van Noskos gebruikt. Vrijdag avond de slather en rub aangebracht. Gisteren om 10u de USA grain fed brisket van B&S van 3 kilo op de bbq gelegd. Achteraf bleek dit dus idd iets te laat.
Temperatuur liep mooi op totdat deze uren op 67 bleef staan. Om 19u bij 69 graden toch maar in de folie gelegd en laten doorgaren tot 95 graden.
Om 21u ongeveer konden we aanschuiven. Resultaat was erg goed! Super lekker rook randje, vlees viel niet uit elkaar als je het in de hand hield. Als saus een mix van vocht van de brisket en SBR.
Volgende keer leg ik m wat eerder op de bbq s ochtends.
Hierbij de foto's










Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk