Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hallo allemaal,
Kort geleden 10 kilo spare ribs besteld, was een mooie aanbieding.
Alleen toen kwam het vlees binnen, alles als een grote "klont" bevroren..
Na flink de vriezer te hebben opgeruimd het passend gekregen, brood past er nu niet meer bij maar ja
.
Nu wil ik op 2e kerstdag de familie spare ribs voorzetten, wil ze minimaal nog 2 dagen marineren.
Dit betekend dus dat ze op 23-12 ontdooit moeten zijn.
Normaliter haal ik grote stukken vlees er 2 dagen van te voren uit, echter is 10 kilo wel een ander verhaal.
Ik heb jullie advies nodig, misschien heeft iemand al eens iets soortgelijks gehad en kan me helpen een inschatting te maken.
Alvast bedankt!
ps. zou ik spare ribs ook warm kunnen houden in een koelbox (ca 1 a 2 uur?) met pulled pork heb ik dat wel vaker gedaan
Kort geleden 10 kilo spare ribs besteld, was een mooie aanbieding.
Alleen toen kwam het vlees binnen, alles als een grote "klont" bevroren..
Na flink de vriezer te hebben opgeruimd het passend gekregen, brood past er nu niet meer bij maar ja

Nu wil ik op 2e kerstdag de familie spare ribs voorzetten, wil ze minimaal nog 2 dagen marineren.
Dit betekend dus dat ze op 23-12 ontdooit moeten zijn.
Normaliter haal ik grote stukken vlees er 2 dagen van te voren uit, echter is 10 kilo wel een ander verhaal.
Ik heb jullie advies nodig, misschien heeft iemand al eens iets soortgelijks gehad en kan me helpen een inschatting te maken.
Alvast bedankt!
ps. zou ik spare ribs ook warm kunnen houden in een koelbox (ca 1 a 2 uur?) met pulled pork heb ik dat wel vaker gedaan
Laatst bewerkt: