- Berichten
- 200
Vandaag voor het eerst een A5+ wagyu gegeten. Wel eerder een A4 op.
Ik weet nog niet wat ik er precies over moet schrijven, want de smaak is moeilijk te omschrijven. Het is een soort boter met vlees smaak. Maar eigenlijk was het vooral heerlijk. Was het de 300 euro waard? Geen idee. Maar het is sowieso iets wat je een keer gegeten moet hebben als bbq fanaat
Ik heb het gewoon simpel gehouden met wat zout en direct op de skillet. Met dit stuk vlees heb je geen extra smaken nodig.
Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk
Ik weet nog niet wat ik er precies over moet schrijven, want de smaak is moeilijk te omschrijven. Het is een soort boter met vlees smaak. Maar eigenlijk was het vooral heerlijk. Was het de 300 euro waard? Geen idee. Maar het is sowieso iets wat je een keer gegeten moet hebben als bbq fanaat

Ik heb het gewoon simpel gehouden met wat zout en direct op de skillet. Met dit stuk vlees heb je geen extra smaken nodig.




Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk