BasBQ
Beef en Steak

๐Ÿ„ + ๐Ÿ– =

 

Rick3

Sprokkelaar
Berichten
26
Moinkballs! Altijd goed en op voor je de naam twee keer uit hebt kunnen spreken :p

Eerst lekker de Q opgestookt naar iets meer dan 100 graden en vervolgens binnen het gehakt aangevuld met allerlei ingredienten; peper en zout, knoflook, parmezaanse kaas, melk, paneermeel, peterselie en oregano.

Q_temp.JPG
Ingredienten2.jpg


De balletjes gedraaid, ingerold in spek en vervolgens even een half uurtje a drie kwartier in de koelkast gezet.

moink_koelkast.jpg


Tijd om ze lekker op de Q te leggen...

Op_de_Q.jpg


Nadat ze een kern van 60 graden hebben bereikt heb ik ze afgelakt met bbq saus en vervolgens door laten garen tot een kern van 70

Op_de_Q_afgelakt.jpg


Done.jpg


Hoe was jullie bbq weekend? :)
 
Lekkerste balletjes ooit!
 
Ze zijn zo verschrikkelijk lekker..
Ik word er altijd zo gierig van, verstop er stiekem direct een paar voordat de schaal naar het bezoek gaat :)
 
Lekker bezig geweest! Ziet er top uit. Ik heb van het weekend ook een kilo gemaakt, er vanuit gaande dat het toch niet op zou gaan want ik had maar een paar mensen over de vloer... Uiteraard was alles gewoon binnen no-time op.
 
Niets mis met moink balls.
Lekker vel maken 3n dan hopen dqt het bezoek afbelt.....๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
 
Ik moet dit echt weer eens heel snel gaan maken.. wat ziet dat er weer heerlijk uit
 
Dit is altijd een succes!!! Zien er ook goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan