- Berichten
- 26
Moinkballs! Altijd goed en op voor je de naam twee keer uit hebt kunnen spreken 
Eerst lekker de Q opgestookt naar iets meer dan 100 graden en vervolgens binnen het gehakt aangevuld met allerlei ingredienten; peper en zout, knoflook, parmezaanse kaas, melk, paneermeel, peterselie en oregano.
De balletjes gedraaid, ingerold in spek en vervolgens even een half uurtje a drie kwartier in de koelkast gezet.
Tijd om ze lekker op de Q te leggen...
Nadat ze een kern van 60 graden hebben bereikt heb ik ze afgelakt met bbq saus en vervolgens door laten garen tot een kern van 70
Hoe was jullie bbq weekend?

Eerst lekker de Q opgestookt naar iets meer dan 100 graden en vervolgens binnen het gehakt aangevuld met allerlei ingredienten; peper en zout, knoflook, parmezaanse kaas, melk, paneermeel, peterselie en oregano.
De balletjes gedraaid, ingerold in spek en vervolgens even een half uurtje a drie kwartier in de koelkast gezet.
Tijd om ze lekker op de Q te leggen...
Nadat ze een kern van 60 graden hebben bereikt heb ik ze afgelakt met bbq saus en vervolgens door laten garen tot een kern van 70
Hoe was jullie bbq weekend?
