Beef en Steak

Waar staat jouw BBQ?

Kamado Alley🌪️
IMG_1110.jpeg
 
Geweldig om te zien hoe sommige mensen helemaal los gaan, mooi hoor (y)

Ik heb de gewoonte om alles 's avonds of uiterlijk de volgende dag gelijk weer schoon te maken en op te ruimen, en dan zet ik het terug in de berging. Dan roest het niet weg, en wordt het ook niet te makkelijk gejat. Waar ik woon is de kans op diefstal niet zo groot, maar toch...

Heb voor volgend jaar een verbouwing in de planning, voor een nieuwe badkamer, berging en overkapping in één keer.
Dan maak ik ook gelijk een echte buitenkeuken met water en afvoer enzo, alles gelijk goed aanpakken voor nog vele chills 'n grills #midlifecrisis
 
IMG_6625.jpeg

Dit is mijn plek, paar dikke rode dames en een mooie Italiaanse, inmiddels ook nog een opknapper erbij (niet op deze foto)
Staat onder een 3x3 overkapping, wanneer er pizza’s gebakken worden rol ik de Clementi even onder de kap vandaan. De tuin is nl nogal druk onderhevig aan zakken, dus een vaste doorvoer door t dak zag ik niet zo zitten. Samen met een lokale metaalbewerker de verrijdbare tafels en onderstel van de grande dame bedacht en hij heeft ze gemaakt. Erg blij mee!
En dan de vraag, waarom? Tsja… waarom niet 👍🏻
alles is modulair en verrijdbaar, en ook van een zeer degelijke kwaliteit, zeker beter dan van de ''merken''
 
Dank je, roosters ed leg ik in de la onder de Bastard ;)

Ik zag veel ontwerpen waar een korte klep gemaakt was tot op de hoogte van het werkblad. Waarbij dan het onderstel deel uitmaakt van het totaalplaatje. Ik wilde juist iets maken waar ik echt alles achter een klep of deur kon zetten zodat ook in de winter alles mooi droog en beschermd staat. Voor de zekerheid ook een dakdoorvoer gemaakt mocht ik nog enige afzuiging wensen, tot nu toe voldoet deze als natuurlijke ventilatie voldoende, maar ik kan er altijd nog iets van mechanische afzuiging opzetten.
Zie foto met het geheel gesloten;

dicht.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan