BasBQ
Beef en Steak

Shotgun shells

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
199
Deze Shotgun Shells stonden al even op mijn lijstje. Ik heb twee recepten gecombineerd en het eindresultaat wat erg lekker!

Begonnen met het gehaktmengsel, als kruiden heb ik de raspberry chipotle rub gebruikt. Een eitje, sjalotje, kappertjes en gesnipperde augurkjes erdoor.

IMG_3728.jpeg


De cannelloni’s gevuld met in het midden een mozzarellabolletje en aan beide kanten opgevuld met gehakt.

IMG_3729.jpeg


Daarna het ontbijtspek licht ingesmeerd met de bijbehorende raspberry-chipotlesaus en de rolletjes netjes omwikkeld.

IMG_3730.jpeg


Op 120 graden op de Q, eerst grillen en daarna een paar keer insmeren met de bbq-saus.
Na een uurtje waren ze klaar, wat salade erbij en het smikkelen geblazen.

IMG_3727.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Wauw, wat een feest! Deze staan bij mij ook nog op de to do!
 
Dat ziet er goed uit.

Was de pasta helemaal gaar?
 
Dat ziet er goed uit.

Was de pasta helemaal gaar?
Yup!
Dat was ook waar ik bang voor was 😉
Heb daarom expres h/h gehakt gepakt, komt wat meer vet uit bij het bakken en die bbq saus ook op het spek gesmeerd. Onder het mom van all beetjes helpen 😄
En ik denk dat je ze ook lang genoeg moet laten liggen.
 
Deze wil ik ook een keer maken. Zou het nog zin hebben om de pasta kort voor te koken?
 
Ik wil ze maken maar vraag me vooraf echt af waar de pasta naar gaat smaken. Wordt het een soort loempia omhulsel of iemand een uitleg?
 
Lekker!!!
Deze moet ik ook nog een maken
 
Dat heb je lekker in elkaar gezet Sabine 😋 wij thuis maken ze ook wel eens op Italiaanse wijze met als basis verse Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas door het gehakt mengsel.
 
Oh wat zien die er smakelijk uit zeg!
 
Deze wil ik ook een keer maken. Zou het nog zin hebben om de pasta kort voor te koken?

Omdat het bij Sabine goed gelukt is wil je het anders gaan doen? Die droge harde buisjes vullen veel makkelijker.
 
Staan al een tijdje op de todo lijst.
Krijg hier voldoende inspiratie van mee. 😋😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan