BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door timpiemans

  1. T

    Vlees ontdooien

    Morning allen! Zaterdag gaat de grote smoker weer aan tijdens 24 uur van Le Mans. Helaas dit jaar nog een keer van Nederlandse bodem, volgend jaar weer in Frankrijk naast de baan! Op het menu: - Spare ribs - Pulled Pork - Zelfgemaakte burgers Hoe lang van te voren moeten de spare ribs...
  2. T

    Inspiratie voor snacks

    Deze staat morgen bij ons zelf op het recept, eens proberen. Klinkt goed! :)
  3. T

    Inspiratie voor snacks

    Hoi allemaal! Ik ben door een familielid gevraagd om voor 2 avonden wat snacks te regelen. Degene bereikt een mijlpaal en het wordt op vrijdags met vrienden gevierd en zaterdags met de familie. Ik zat zelf te denken aan Moink balls, pork belly burnt ends & chicken wings. Ik zoek nog een 4e...
  4. T

    Timpie's Pulled Pork Run

    Morning! Gisteren stond voor het eerst pulled pork op de planning. Vorig weekend een smoker cadeau gekregen en toen al geprobeerd met pork belly burnt ends & moink balls. Vandaag was het voor het eerst een groot stuk vlees! Vlees: Procureur 2,7kg Injectie: Noskos wedstrijd PP Rub: Rokende...
  5. T

    Hallo!

    Hier is er vast een! :)
  6. T

    Hallo!

    Goedemorgen! Tim hier, uit Laag Soeren. Sinds vorig jaar enthousiast over het barbecuen en sinds begin deze zomer begonnen met het low en slow en indirect. Al menig keer moinkballs, pork belly burnt ends en kip erop gehad. Vandaag staat de eerste run pulled pork op de planning! Ik heb een mooi...
Terug
Bovenaan Onderaan