Beef en Steak

Recente inhoud door Steen

  1. Steen

    Paling roken

    Beste mede genootschappen, Ik heb een pdf 1200 rek besteld. Hier kan ik van alles in hangen om te bakken maar ook mee te roken. Nu wil ik paling roken voor ons pap voor vaderdag. Paling bestel ik gepekeld dus daar hoef ik niet naar te kijken. Nu het rook proces. Hoe werkt dit? Ik heb een...
  2. Steen

    Pulled chicken voor +-30 personen

    Weet ik niet meer maar was meer dan genoeg haha
  3. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Vind ik ook te vet idd maar buikspek van Livar varken vind ik zelf het lekkerste
  4. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Klopt had 3 stukken waarvan er 1 tje te rood was deze heb ik na dat ik het gezien heb ff terug op de q gelegd
  5. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Bevroren gekocht
  6. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Dacht we gaan weer een keer een varkentje bereiden. Pluma. Nog nooit gemaakt of gegeten maar man man wat is dat lekker zeg! Zeker voor herhaling vatbaar hier in huis. Het recept heb ik overgenomen van BBQ JUNKIE. Ingrediënten: 1 kilo Pluma Iberico 1 eetlepel Grof Zeezout 1 eetlepel...
  7. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Ja zie het inderdaad haha. Moest m een paar keer goed draaien maar foto nog niet gezien dat hij m verkeerd om had
  8. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Haha nam grof snijden te letterlijk haha
  9. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Vandaag mocht ik mee helpen met de chef-kok, gerookte boeuf bourgeguignon. Riblappen gezout en gepeperd daarna uur lang gerookt met hickory hout(indirect 100 graden) Zakje sjalotjes +- 10 stuks 3 winter penen 3 stelen bleekselderij 400 gram kastanje champignons 3 tenen knoflook +- 50 gram...
  10. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Ook veldsla gebruikt ipv rucola. Veldsla heeft ook een lichte nootachtige smaak dus is een perfecte alternatief. Hoeveelheid zout voor te pekelen heb 90 gram gedaan dit was perfect! Iedereen vond het heerlijk dus is het geslaagd!
  11. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Crema gebruikt en een sjalot toegevoegd omdat het er lekker bij past. Crèma gebruikt zo als je aan gaf verder ook roodlof.
  12. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Dankje voor tips, rucola lust niet iedereen. Maar ging me eigenlijk meer om het pekelen en roken van eend en dergelijk. Even kijken hoe het uit pakt. Maar met wat je bovenstaand schrijft kan ik uiteraard iets mee
  13. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Kom ik nog op terug, ga deze week weer eend maken
  14. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Ja precies, ziet er mooi uit idd. Maak ook een saus van likeur 43 dat is ook lekker ipv balsamico
  15. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    wij doen met de familie met kerst altijd een meer gangen menu maken. Dit jaar maak ik het voorgerecht en dit werd gerookte en gegrilde eenden borst. Ons inspiratie kwam van de plus supermarkt. Dit is een eenden borst filet met roodlof en basilicum azijn en pistache nootjes gekruimeld, Ik had...
Terug
Bovenaan Onderaan