Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ziet er leuk uit met zo’n stuk bot er aan. zit beetje tussen brisket en pulled beef in qua smaak en structuur. echt leuksten lekker om te maken. ik zou m zo nog keer doen
kwam recept tegen van bulls wing met goden boter. dacht dat moet ik maken. bulls wing is eigenlijk sukade met been. recept heb ik via bbquality. dus lees na als mocht je interesse hebben om dit te maken
https://www.bbquality.nl/recepten/beef-wing-recept-met-gods-butter/
qua smaak vond ik het...
Beste mede genootschappen,
Ik heb een pdf 1200 rek besteld. Hier kan ik van alles in hangen om te bakken maar ook mee te roken.
Nu wil ik paling roken voor ons pap voor vaderdag. Paling bestel ik gepekeld dus daar hoef ik niet naar te kijken.
Nu het rook proces. Hoe werkt dit? Ik heb een...
Dacht we gaan weer een keer een varkentje bereiden. Pluma. Nog nooit gemaakt of gegeten maar man man wat is dat lekker zeg! Zeker voor herhaling vatbaar hier in huis.
Het recept heb ik overgenomen van BBQ JUNKIE.
Ingrediënten:
1 kilo Pluma Iberico
1 eetlepel Grof Zeezout
1 eetlepel...
Ook veldsla gebruikt ipv rucola. Veldsla heeft ook een lichte nootachtige smaak dus is een perfecte alternatief. Hoeveelheid zout voor te pekelen heb 90 gram gedaan dit was perfect! Iedereen vond het heerlijk dus is het geslaagd!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.