Beef en Steak

Recente inhoud door Steen

  1. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Ja zie het inderdaad haha. Moest m een paar keer goed draaien maar foto nog niet gezien dat hij m verkeerd om had
  2. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Haha nam grof snijden te letterlijk haha
  3. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Vandaag mocht ik mee helpen met de chef-kok, gerookte boeuf bourgeguignon. Riblappen gezout en gepeperd daarna uur lang gerookt met hickory hout(indirect 100 graden) Zakje sjalotjes +- 10 stuks 3 winter penen 3 stelen bleekselderij 400 gram kastanje champignons 3 tenen knoflook +- 50 gram...
  4. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Ook veldsla gebruikt ipv rucola. Veldsla heeft ook een lichte nootachtige smaak dus is een perfecte alternatief. Hoeveelheid zout voor te pekelen heb 90 gram gedaan dit was perfect! Iedereen vond het heerlijk dus is het geslaagd!
  5. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Crema gebruikt en een sjalot toegevoegd omdat het er lekker bij past. Crèma gebruikt zo als je aan gaf verder ook roodlof.
  6. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Dankje voor tips, rucola lust niet iedereen. Maar ging me eigenlijk meer om het pekelen en roken van eend en dergelijk. Even kijken hoe het uit pakt. Maar met wat je bovenstaand schrijft kan ik uiteraard iets mee
  7. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Kom ik nog op terug, ga deze week weer eend maken
  8. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Ja precies, ziet er mooi uit idd. Maak ook een saus van likeur 43 dat is ook lekker ipv balsamico
  9. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    wij doen met de familie met kerst altijd een meer gangen menu maken. Dit jaar maak ik het voorgerecht en dit werd gerookte en gegrilde eenden borst. Ons inspiratie kwam van de plus supermarkt. Dit is een eenden borst filet met roodlof en basilicum azijn en pistache nootjes gekruimeld, Ik had...
  10. Steen

    First try brisket

    Met mes en vork😜 hebt simpel gehouden. Aardappeltoefjes vinden kinderen lekker en wat salade gemaakt met spekjes kaas. En jus d’r bij en wat vlees sap wat ik heb opgevangen
  11. Steen

    First try brisket

    Lees je goed. Was iets meer als 3 kg totaal rond het af, heb best wat harde stukken vet en gekleurde randen weg moeten snijden
  12. Steen

    Hallo uit België

    welkom!🤗
  13. Steen

    Pulled pork 2,6 kg eerste keer spannend!

    Mooi gelukt zeg! Leftovers vries ik in zakjes. En als ik het weer ga opwarmen een scheutje cola er bij.door de zuur blijft ie lekker mals en je voegt er tevens smaak toe
  14. Steen

    First try brisket

    Had toch de 6 of 7 kg moeten pakken dan had ik over gehad haha
  15. Steen

    First try brisket

    Krijg ik nu ook een koetjes badge?😜
Terug
Bovenaan Onderaan