Beef en Steak

Recente inhoud door Steen

  1. Steen

    bulls wing met goden boter

    ziet er leuk uit met zo’n stuk bot er aan. zit beetje tussen brisket en pulled beef in qua smaak en structuur. echt leuksten lekker om te maken. ik zou m zo nog keer doen
  2. Steen

    bulls wing met goden boter

    zeker. met salade capresse erbij en mijn guilty pleasure l aardappel toefjes. en dan geroosterd brood met zuurtje echt top
  3. Steen

    bulls wing met goden boter

    daarom ging het ook maken. echt top!
  4. Steen

    bulls wing met goden boter

    kwam recept tegen van bulls wing met goden boter. dacht dat moet ik maken. bulls wing is eigenlijk sukade met been. recept heb ik via bbquality. dus lees na als mocht je interesse hebben om dit te maken https://www.bbquality.nl/recepten/beef-wing-recept-met-gods-butter/ qua smaak vond ik het...
  5. Steen

    Paling roken

    Beste mede genootschappen, Ik heb een pdf 1200 rek besteld. Hier kan ik van alles in hangen om te bakken maar ook mee te roken. Nu wil ik paling roken voor ons pap voor vaderdag. Paling bestel ik gepekeld dus daar hoef ik niet naar te kijken. Nu het rook proces. Hoe werkt dit? Ik heb een...
  6. Steen

    Pulled chicken voor +-30 personen

    Weet ik niet meer maar was meer dan genoeg haha
  7. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Vind ik ook te vet idd maar buikspek van Livar varken vind ik zelf het lekkerste
  8. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Klopt had 3 stukken waarvan er 1 tje te rood was deze heb ik na dat ik het gezien heb ff terug op de q gelegd
  9. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Bevroren gekocht
  10. Steen

    Iberico pluma Mojo rojo

    Dacht we gaan weer een keer een varkentje bereiden. Pluma. Nog nooit gemaakt of gegeten maar man man wat is dat lekker zeg! Zeker voor herhaling vatbaar hier in huis. Het recept heb ik overgenomen van BBQ JUNKIE. Ingrediënten: 1 kilo Pluma Iberico 1 eetlepel Grof Zeezout 1 eetlepel...
  11. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Ja zie het inderdaad haha. Moest m een paar keer goed draaien maar foto nog niet gezien dat hij m verkeerd om had
  12. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Haha nam grof snijden te letterlijk haha
  13. Steen

    Boeuf bourgegnuinon

    Vandaag mocht ik mee helpen met de chef-kok, gerookte boeuf bourgeguignon. Riblappen gezout en gepeperd daarna uur lang gerookt met hickory hout(indirect 100 graden) Zakje sjalotjes +- 10 stuks 3 winter penen 3 stelen bleekselderij 400 gram kastanje champignons 3 tenen knoflook +- 50 gram...
  14. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Ook veldsla gebruikt ipv rucola. Veldsla heeft ook een lichte nootachtige smaak dus is een perfecte alternatief. Hoeveelheid zout voor te pekelen heb 90 gram gedaan dit was perfect! Iedereen vond het heerlijk dus is het geslaagd!
  15. Steen

    Try out kerst voorgerecht eend

    Crema gebruikt en een sjalot toegevoegd omdat het er lekker bij past. Crèma gebruikt zo als je aan gaf verder ook roodlof.
Terug
Bovenaan Onderaan