Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Roosters en houtskool haal ik sowieso altijd uit de Kamado. Mijn Kamado gaat dit jaar ook voor het eerst buiten overwinteren. Staat enigszins beschut maar kan toch wat spatregen meekrijgen. Eind vanndeze maand ga ik de hoes er overheen trekken en het streven is om af en te bbq’en als het weer...
Wij zijn met z’n 3en. Voor een beetje kookgemak zou ik zeker een L kiezen. Ik heb zelf gekozen tussen Monolith en de Urban. Uiteindelijk voor Monolith gekozen maar ik vond de Urban ook een hele mooie en degelijke Kamado. Niks mis mee.
Vandaag Tomapork van Heydehoeve op de Kamado.
24 uur dry brine met SPG rub;
Indirecte garing rond 120-130 gr tot kern 53 - 54 gr;
Snel afgrillen.
Smullen maar.
Ik post hier niet alles maar ik ben er regelmatig mee in de weer en ben er erg tevreden over. Ik heb de nieuwe Monolith nog niet in de aanbieding gezien. Monolith is sowieso niet zo’n prijsvechter.
Vandaag was het weer eens tijd voor St Louis Pork Steaks.
5 steaks á 250 gram
Van Beekum All use Dry Rub
Sweet Baby Ray BBQ saus
Gulpener Wintervrund donker bier
Een paar uien
Een paar tenen knoflook
Een paar chunks kersenhout
Stap 1
Een uurtje roken op ca. 110 graden.
De gietijzeren...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.