Beef en Steak

Recente inhoud door Smokie.

  1. Smokie.

    Spareribs 3-2-1

    Interessante combi. 👍
  2. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One (Rumpsteaks)

    Even strepen trekken met het nieuwe rooster. Mooie Rumpsteaks uit Duitsland 🇩🇪 Lekker.
  3. Smokie.

    Vraag over mijn nieuwe basterd

    Het schijnt een bekend probleem te zijn.
  4. Smokie.

    Problemen met mijn Bastard Medium

    Roosters en houtskool haal ik sowieso altijd uit de Kamado. Mijn Kamado gaat dit jaar ook voor het eerst buiten overwinteren. Staat enigszins beschut maar kan toch wat spatregen meekrijgen. Eind vanndeze maand ga ik de hoes er overheen trekken en het streven is om af en te bbq’en als het weer...
  5. Smokie.

    Twijfel - Bastard VX of Urban?

    Wij zijn met z’n 3en. Voor een beetje kookgemak zou ik zeker een L kiezen. Ik heb zelf gekozen tussen Monolith en de Urban. Uiteindelijk voor Monolith gekozen maar ik vond de Urban ook een hele mooie en degelijke Kamado. Niks mis mee.
  6. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One (Rumpsteaks)

    Ze waren verrukkelijk 🤤
  7. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One (Rumpsteaks)

    Vandaag Tomapork van Heydehoeve op de Kamado. 24 uur dry brine met SPG rub; Indirecte garing rond 120-130 gr tot kern 53 - 54 gr; Snel afgrillen. Smullen maar.
  8. Smokie.

    St Louis Pork Steaks op de Kamado

    Was hier ook alweer een tijd geleden. Voorheen vaker op de Weber en Windmill Stove gemaakt.
  9. Smokie.

    St Louis Pork Steaks op de Kamado

    Ik post hier niet alles maar ik ben er regelmatig mee in de weer en ben er erg tevreden over. Ik heb de nieuwe Monolith nog niet in de aanbieding gezien. Monolith is sowieso niet zo’n prijsvechter.
  10. Smokie.

    St Louis Pork Steaks op de Kamado

    Eerder op de Weber maakte ik ze altijd volgens het recept van Noskos. Deze variant was ook leuk om te doen.
  11. Smokie.

    Short Ribs op de Weber

    Prachtig zo’n Weber. Het kost soms iets meer inspanning maar je kunt er praktisch alles mee. Ook nu ik een Kamado heb zal ik hem niet wegdoen.
  12. Smokie.

    St Louis Pork Steaks op de Kamado

    Vandaag was het weer eens tijd voor St Louis Pork Steaks. 5 steaks á 250 gram Van Beekum All use Dry Rub Sweet Baby Ray BBQ saus Gulpener Wintervrund donker bier Een paar uien Een paar tenen knoflook Een paar chunks kersenhout Stap 1 Een uurtje roken op ca. 110 graden. De gietijzeren...
  13. Smokie.

    Krijgers maal voor Pier

    Heel leuk maar ik mis het Grutte Pier bier 😀
  14. Smokie.

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Met een kortingscode ongeveer 2 tientjes. Degelijk, nauwkeurig en snel.
  15. Smokie.

    Gerookte kipfilets

    Het verschil qua smaak tussen wel en niet afspoelen is nogal fors.
Terug
Bovenaan Onderaan