Beef en Steak

Recente inhoud door Smokie.

  1. Smokie.

    Meerdere ribs op de Weber

    Ik geef er de voorkeur aan om de ingepakte ribs met de vleeskant naar beneden op het rooster te leggen maar dan wordt het krap op de Weber met 5 tot 6 stuks. Maar zo te lezen zijn er forumleden die met succes het rekje hebben gebruikt.
  2. Smokie.

    Houtskool aanbiedingen

    Ik zou me als Pet ook niet helemaal veilig voelen in die winkel 😳
  3. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Ribeye volgens de reverse sear methode. Low & Slow tot 48gr kern. Daarna op de hete Plancha afgegrilt tot 56gr kern.
  4. Smokie.

    advies gevraagd

    Niemand kan in de toekomst kijken helaas. Dus wat er over 15 jaar is weet niemand.
  5. Smokie.

    advies gevraagd

    Check de garantievoorwaarden op hun site.
  6. Smokie.

    advies gevraagd

    Ik heb zelf de Monolith One 55 en ben erg erg tevreden over. Heb er nog eea bijgekocht zoals gietijzeren Plancha en rooster, een rooster verhoger en een hoes. The Bastard is ook nog een overweging geweest.
  7. Smokie.

    advies gevraagd

    Monolith is rond en een Primo ovaal. Daar waar de ovale vorm zeker voordelen heeft is de Primo niet goedkoop. Ik heb zelf voor de iets voordeligere Monolith Large gekozen. Voor ons gezin van 3 personen ruim voldoende groot maar als je meer plek wil en het budget is toereikend zou ik zeker de...
  8. Smokie.

    Gerookte kipfilets

    Lekker! Ik heb zo ook van het weekend gemaakt. Ook 9 stuks 😀
  9. Smokie.

    Zomeravondvakantiegevoel I: Dorade is tomatensaus

    Lekker. Dorade staat hier ook nog op het verlanglijst.
  10. Smokie.

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Absoluut, ben al druk bezig met plezier maken. 🤣
  11. Smokie.

    Welke looflighter?

    Ik heb de variant van Grill Guru. Lag ooit in de uitverkoopbak bij AH voor €10. Werkt prima.
  12. Smokie.

    Waar kopen jullie Crisco

    Druivenpitolie werkt hier al jaren perfect.
  13. Smokie.

    Schimmel in kamado

    Ik lees even mee. Heb je de onderste en bovenste luchtschuif wel steeds open zodat er iets van ontluchting kan plaatsvinden?
  14. Smokie.

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    Kijk niet alleen naar het gewicht. Een wilde cut van 900 gram zal weinig vlees op hebben terwijl een smalle rib van 900 gram dik bevleesd kan zijn.
  15. Smokie.

    Burgertje met vakantiegevoel

    Dat ziet er mooi en lekker uit.
Terug
Bovenaan Onderaan