BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door SjoerdSmeets

  1. SjoerdSmeets

    Pulled Pork

    Afgelopen zaterdag voor het eerst pulled pork gemaakt, het ging niet zoals ik had gehoopt.. Ik had bij de Sligro een mooi stuk procereur weten te scoren van 1,25kg. Deze een dag van te voren uit de diepvries gelegd. Op zaterdag bij het klaarmaken van de GG bleek dat het vlees nog niet geheel...
  2. SjoerdSmeets

    Paella

    Misschien een idee om je vrouw dit bericht te laten zien, misschien durft ze dan wel?
  3. SjoerdSmeets

    Beer Can Chicken

    Vandaag de BCC volgens het Noskos recept gemaakt. Kip in de rub gezet. Kip staat klaar.. Na 45 min ziet hij er al goed uit, nog even.. Zo, klaar is de kip. Lekkere frietjes en salade erbij. Hij heeft ons goed gesmaakt, lekkerste BCC tot nu toe die we gehad hebben.
  4. SjoerdSmeets

    Paella

    Kan best zijn dat ik te zuinig ben met de hoeveelheid kolen om te starten..
  5. SjoerdSmeets

    Paella

    Gisteren bij AH een Paellapan van GrillGuru kunnen scoren.. kwam dat goed uit, want er stond Paella op het programma voor die dag. De Kamado op 190°C gebracht en de paella pan voorverwarmd en daarna begonnen.. Ons vaste recept een beetje aangepast, i.p.v. 1L bouillon nu 700ml bouillon en 300ml...
  6. SjoerdSmeets

    Grieks

    Vandaag, moederdag, grieks gemaakt op de Kamado. Nadat de Kamado op 200°C stond, de aardappel-feta taart erin gezet. Ernaast ligt voor de eerste keer de HalfMoon Griddle erbij. Na 45min de Souvlaki op de Griddle gelegd. Bij het draaien blijkt het vlees behoorlijk te plakken (tips??)...
  7. SjoerdSmeets

    Cola Kip (Cola Can Chicken)

    Gisteravond de kip in de marinade gelegd (volgens het recept van Julius Jaspers). De marinade is gemaakt van bruine suiker, cola, tomatenketchup en sriracha chilisaus. Vandaag deze klaar gemaakt op de GrillGuru. Aangezien ik alleen een losse thermometer heb is het een beetje behelpen met...
  8. SjoerdSmeets

    Even voorstellen..

    Hallo allemaal, ik ben Sjoerd uit het Limburgse Born. Ik hou van koken en uiteraard bbq-en. Wij houden thuis vooral van de griekse en italiaanse keuken, maar maken ook graag andere gerechten. De kinderen eten inmiddels lekker met ons mee, en 'hangen' zich voor pasta.. dan zijn ze niet meer in...
Terug
Bovenaan Onderaan