- Berichten
- 8
Hallo allemaal, ik ben Sjoerd uit het Limburgse Born. Ik hou van koken en uiteraard bbq-en.
Wij houden thuis vooral van de griekse en italiaanse keuken, maar maken ook graag andere gerechten.
De kinderen eten inmiddels lekker met ons mee, en 'hangen' zich voor pasta.. dan zijn ze niet meer in te houden.
Met bbq-en begonnen met een Boretti gasbarbeque (1-pits) en daarna overgestapt op een Barbecook Major.
Sinds vorig jaar verder gegaan met een Weber Smokey Joe en sinds enkele weken staat hier nu een GrillGuru Classic Large.
Het inbranden is inmiddels gebeurd, gisteren voor het eerst een flammkuchen op de kamado bereid, morgen staat een Cola Kip op de planning.
Bedankt voor het toevoegen..
Wij houden thuis vooral van de griekse en italiaanse keuken, maar maken ook graag andere gerechten.
De kinderen eten inmiddels lekker met ons mee, en 'hangen' zich voor pasta.. dan zijn ze niet meer in te houden.
Met bbq-en begonnen met een Boretti gasbarbeque (1-pits) en daarna overgestapt op een Barbecook Major.
Sinds vorig jaar verder gegaan met een Weber Smokey Joe en sinds enkele weken staat hier nu een GrillGuru Classic Large.
Het inbranden is inmiddels gebeurd, gisteren voor het eerst een flammkuchen op de kamado bereid, morgen staat een Cola Kip op de planning.
Bedankt voor het toevoegen..