BasBQ
Beef en Steak

Paella

 
 

SjoerdSmeets

Tondelzoeker
Berichten
8
Gisteren bij AH een Paellapan van GrillGuru kunnen scoren.. kwam dat goed uit, want er stond Paella op het programma voor die dag.

De Kamado op 190°C gebracht en de paella pan voorverwarmd en daarna begonnen..
Ons vaste recept een beetje aangepast, i.p.v. 1L bouillon nu 700ml bouillon en 300ml witte wijn gebruikt (een tip uit het onlangs gewonnen boek We can't BBQ).

2020-05-16 17.07.48.jpg

De paellapan voorverwarmen.

2020-05-16 17.07.35.jpg

Alle ingrediënten staan klaar.

2020-05-16 17.10.44.jpg

Voor mijn vrouw de eerste keer dat ze kookt op de Kamado.

2020-05-16 18.27.42.jpg

Het eindresultaat, een goed gevulde pan met heerlijke paella.

Aan het einde was de kolen ver op, voor de laatste 15min nog wat kolen moeten toevoegen. Zal waarschijnlijk komen doordat je vaak de deksel omhoog moet doen voor dit recept. Of zou het aan de kolen liggen? Ik gebruik nu de grillguru kolen.
 
Mooi gemaakt.
denk niet dat het echt aan je kolen ligt, ben je wel met een volle bak kolen begonnen?
 
Mooi gerecht zeg. Ziet er goed uit. Ben je nu de BBQ kwijt aan je vrouwtje? Leuk dat ze ook eens achter de Q wil staan. Hier al verschillende malen de vrouw uitgedaagd om eens iets op de Q te maken. Maar ze durft niet goed.
 
Mooi gerecht zeg. Ziet er goed uit. Ben je nu de BBQ kwijt aan je vrouwtje? Leuk dat ze ook eens achter de Q wil staan. Hier al verschillende malen de vrouw uitgedaagd om eens iets op de Q te maken. Maar ze durft niet goed.
Misschien een idee om je vrouw dit bericht te laten zien, misschien durft ze dan wel?
 
Lekker. Zou in Spanje niet misstaan.
Mooi dat je egaa de eer heeft om de pan de vuurdoop te geven.
 
Terug
Bovenaan Onderaan