BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Schabouwelijkman

  1. S

    Brood gezocht

    Sommige Subways doen mee aan het too good to go programma, dan heb je voor een paar euro de echte. Werkt prima.
  2. S

    Kerst probeerseltjes op de Q!

    Geen barbecue?
  3. S

    Alternatieve vulling bavetterollade

    Truffeltapenade Zie site BBQuality en Keurslager En zie ook je eigen topic van een jaartje geleden. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/inspiratie-gevraagd-bavetterollade-zonder-kaas.32758/#post-470305
  4. S

    Eerste keer echt BBQ'en (Ribs)

    10 kilo, niet te benauwd en mooi geimproviseerd. Je resultaat ziet er heerlijk uit. Ajeto
  5. S

    Enjoying the kamado rabbit hole: VX vs Classic 3

    Het ding heeft als modelnaam VX. Dat is ook een zeer dodelijk zenuwgas. Ook als Romeins cijfer slaat het de plank flink mis als dat de bedoeling was. Neen, team Bastard heeft mij niet overtuigd verstandige keuzes te kunnen maken. En dan slaan we het woke besluit van de eerdere naamswijziging...
  6. S

    Welk mes gebruiken jullie voor...

    Voor dit doel heb ik een F-Dick mastergrip uitbeenmes en dat bevalt prima. 13cm, €17,95.
  7. S

    Netto VS Keur

    Leuk experiment! Dank voor het delen.
  8. S

    Dry Rub zonder look

    Onderstaande komt van smokeygoodness.com, geen idee of het lekker is. Het lijkt me dat je knoflook (want dat bedoel je toch?) er prima uit kunt laten.
  9. S

    Whole Hog!

    Prachtklus! Lijkt me een business-opportunity voor de heer van Koutrik. "Noskos, the whole hog", in 5 kilo zakken
  10. S

    Fruit in je snuit: Grilled Lemonade

    Pitmaster-Ewald, zeer veel dank voor het (opnieuw) delen van dit recept. Het heeft hard geïnspireerd en leverde een prima cocktail op. Ik gebruikte: 15 citroenen (3 netjes van 5, Jumbo) Dat leverde na grillen en persen bijna 650 mL sap op. Daar voegde ik aan toe 1 cup suikerwater (1:1 v:v) Dat...
  11. S

    Spareribs

    Ja, het is tenslotte nog prima bruikbaar (en brandstof)
  12. S

    Spareribs

    Dat van die half verbruikte stukken rookhout herken ik. Ik heb nooit uren rook. Half uur hevig zeg maar. Resultaten zijn desondanks altijd naar tevredenheid. Op dit moment bevalt 120/120/30 voor babyback ribs ons.
  13. S

    The Bastard of Kamado Joe?

    En ook Beefexclusief heeft nu de KJC2 voor €1427 te koop.
  14. S

    Fruit in je snuit: Grilled Lemonade

    Dit zou ik best ook eens willen maken maar ik mis een recept met hoeveelheden en verhoudingen. Het hoeft echt niet op de mmol precies (hoewel...) maar iets van aantallen citroenen en volumes van suikersiroop t.o.v. citroensap zou mooi zijn. Wil je dat delen?
  15. S

    In etappes; Mijn eerste ultieme lowNslow ervaring "cote de boeuf"

    Je bent lekker met vuur aan het spelen geweest en hebt een hoop geleerd. Dat klinkt als een succes!
Terug
Bovenaan Onderaan