Beef en Steak

Recente inhoud door Schabouwelijkman

  1. S

    Hoeveelheid kersen hout

    En wat is de molverhouding cellulose:hemicellulose:lignine? Half werk dit. :p
  2. S

    Groeten uit Brabant

    Eens met Ridevi71. Geen zout (en kaas) in je ballen EN slechts de helft van de ballen in de rub wat mij betreft. En dan nog is het zout zat. Het oorspronkelijke recept verdient op z'n minst een onderschrift. Of een naamsverandering. Hypertensieballen stel ik voor.
  3. S

    Keuze hulp volgende stap

    Als budget niet beperkt (maar kleur wel) is dan de Primo niet een prachtkeuze?
  4. S

    Hoeveel MOINKballs passen er op een KJC2

    Veel dank voor de verhelderende suggesties!
  5. S

    Hoeveel MOINKballs passen er op een KJC2

    Broeders en Zusters van het vuur. Er gaan MOINKballs gemaakt worden. 30g per stuk. Dat wil ik inpassen in een dag barbecueen en er is dan ook alleen maar tijd voor 1x een rooster vol (helaas). Ik vroeg me af of iemand weet hoeveel er in 1 keer maximaal op een rooster van de KJC2 passen. Ik heb...
  6. S

    Brood gezocht

    Sommige Subways doen mee aan het too good to go programma, dan heb je voor een paar euro de echte. Werkt prima.
  7. S

    Kerst probeerseltjes op de Q!

    Geen barbecue?
  8. S

    Alternatieve vulling bavetterollade

    Truffeltapenade Zie site BBQuality en Keurslager En zie ook je eigen topic van een jaartje geleden. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/inspiratie-gevraagd-bavetterollade-zonder-kaas.32758/#post-470305
  9. S

    Eerste keer echt BBQ'en (Ribs)

    10 kilo, niet te benauwd en mooi geimproviseerd. Je resultaat ziet er heerlijk uit. Ajeto
  10. S

    Enjoying the kamado rabbit hole: VX vs Classic 3

    Het ding heeft als modelnaam VX. Dat is ook een zeer dodelijk zenuwgas. Ook als Romeins cijfer slaat het de plank flink mis als dat de bedoeling was. Neen, team Bastard heeft mij niet overtuigd verstandige keuzes te kunnen maken. En dan slaan we het woke besluit van de eerdere naamswijziging...
  11. S

    Welk mes gebruiken jullie voor...

    Voor dit doel heb ik een F-Dick mastergrip uitbeenmes en dat bevalt prima. 13cm, €17,95.
  12. S

    Netto VS Keur

    Leuk experiment! Dank voor het delen.
  13. S

    Dry Rub zonder look

    Onderstaande komt van smokeygoodness.com, geen idee of het lekker is. Het lijkt me dat je knoflook (want dat bedoel je toch?) er prima uit kunt laten.
  14. S

    Whole Hog!

    Prachtklus! Lijkt me een business-opportunity voor de heer van Koutrik. "Noskos, the whole hog", in 5 kilo zakken
  15. S

    Fruit in je snuit: Grilled Lemonade

    Pitmaster-Ewald, zeer veel dank voor het (opnieuw) delen van dit recept. Het heeft hard geïnspireerd en leverde een prima cocktail op. Ik gebruikte: 15 citroenen (3 netjes van 5, Jumbo) Dat leverde na grillen en persen bijna 650 mL sap op. Daar voegde ik aan toe 1 cup suikerwater (1:1 v:v) Dat...
Terug
Bovenaan Onderaan