Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Eens met Ridevi71. Geen zout (en kaas) in je ballen EN slechts de helft van de ballen in de rub wat mij betreft. En dan nog is het zout zat. Het oorspronkelijke recept verdient op z'n minst een onderschrift. Of een naamsverandering. Hypertensieballen stel ik voor.
Broeders en Zusters van het vuur.
Er gaan MOINKballs gemaakt worden. 30g per stuk. Dat wil ik inpassen in een dag barbecueen en er is dan ook alleen maar tijd voor 1x een rooster vol (helaas).
Ik vroeg me af of iemand weet hoeveel er in 1 keer maximaal op een rooster van de KJC2 passen. Ik heb...
Truffeltapenade
Zie site BBQuality en Keurslager
En zie ook je eigen topic van een jaartje geleden.
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/inspiratie-gevraagd-bavetterollade-zonder-kaas.32758/#post-470305
Het ding heeft als modelnaam VX. Dat is ook een zeer dodelijk zenuwgas. Ook als Romeins cijfer slaat het de plank flink mis als dat de bedoeling was.
Neen, team Bastard heeft mij niet overtuigd verstandige keuzes te kunnen maken. En dan slaan we het woke besluit van de eerdere naamswijziging...
Pitmaster-Ewald, zeer veel dank voor het (opnieuw) delen van dit recept. Het heeft hard geïnspireerd en leverde een prima cocktail op.
Ik gebruikte:
15 citroenen (3 netjes van 5, Jumbo)
Dat leverde na grillen en persen bijna 650 mL sap op.
Daar voegde ik aan toe 1 cup suikerwater (1:1 v:v)
Dat...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.