BasBQ
Beef en Steak

Kerst probeerseltjes op de Q!

 
 

Gido.V

Vuurmaker
Berichten
74
Dit weekend 2 potentiële stukken vlees voor kerst geprobeerd. Afgelopen vrijdag een rollade van bavette met truffeltapenade, oude kaas, pijnboompitjes en rucola. Was een heerlijk stuk vlees. Mag iets meer vulling hebben.

Vandaag een ribeye met daarbij aardappelpuree met knoflook en ui en gebakken groente. De groente zullen met kerst wel iets luxer worden.

Zie de foto’s voor het resultaat :) beide stukken vlees zijn uiteraard bereid op the Bastard!

c4200a40d30059e9304281659d0abb51.jpg

11cd35228507303d3fbaf9a416da0a8b.jpg

dd1c08d490c236da8820cb2359c2b6a5.jpg

be4a1fb0fc39c5d4aeee0596dbb1bd77.jpg


3b820df19b5c9fe733f037e74872a4d8.jpg

9c682318824454e2109ff94d4f0565c6.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan