Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij mij liggen mijn gietijzeren spullen ook in een niet geïsoleerd stalletje.
Door het gietijzer na gebruik en het reinigen (zonder detergenten!) lichtjes met olijfolie in te smeren, heb ik tot op heden geen problemen met roestvorming.
Wat meer paneermeel gebruiken kan ervoor zorgen dat de vleesmassa wat droger gaat aanvoelen en minder gemakkelijk van de spies gaat afschuiven. Verder zou je onderaan de spies een afstand clip voor je temperatuur sensor kunt plaatsen, die alles een beetje op z'n plaats gaat houden...
Beste,
Eind vorig jaar heb ik deelgenomen met een eindejaarsactie van Weber.
Nu blijkt dat ik een Weber Traveler gas BBQ heb gewonnen.
Niet dat ik wil klagen hoor... ☺️, maar zelf heb ik enkel maar ervaring met mijn Weber Kettle op houtskool (waar ik nota bene zéér tevreden over ben!).
Sterker...
Bedoeling is dat het vlees aangeschroeid wordt, vooraleer je het vlees gaat laten sudderen op een vuurtje.
Zelf gebruik ik eerst een hoeveelheid houtskool (Deze zorgt voor een veel heviger vuur) ipv briketten en bak het vlees -met wat echte boter- aan in mijn DO. Hierdoor krijg ik een mooi...
Ik heb enkele dagen geleden zeer fijn gemalen zoet paprikapoeder, in een lokale Turkse kunnen aankopen (300g voor €4,98).
Ik heb het paprikapoeder op een fijnmazig spatdeksel gestrooid en gedurende een 10-tal uur met een CSG gevuld met eikenhoutmot gerookt.
Het paprikapoeder was helemaal niet...
Ik heb hier toevallig onlangs naar gezocht in de Jumbo en Carrefour... en in deze winkels was specifiek de gerookte paprika één van de duurste kruiden die daar in de schappen stond...🥴
Ik zal bij mijn volgende bezoek in bovengenoemde grootwarenhuizen de prijzen eens noteren en hier plaatsen ter...
Beste forumleden,
Bij onze lokale Turkse voedingswinkel verkopen ze heel goedkoop gedroogde zoete paprikapoeder.
Daar gerookt paprikapoeder hier nogal duur is, speel ik met de gedachte om een partijtje hiervan voor eigen gebruik zelf te roken.
Heeft er iemand van jullie ervaring met het zelf...
Het vlees gaat bij mij rechtstreeks indirect op de BBQ met een lekbak , gevuld met kokend water onder het vlees. Na het inpakken en van zodra het vlees botermals is, wordt die in een lekbak gepulled en gemengd met de eindsaus.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.