BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door robbertbbb

  1. R

    Ander vettig vlees dan Picanha

    Bavette. Zuid amerikaans ofzo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. R

    Pork Belly burnt ends

    Cool. Hoe heet heb hem gerooktt? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. R

    Dry age experiment met vacu?m zak

    En? Hoe staan we er inmiddels voor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. R

    iOS App voor Heatermeter

    Dag Mike, Ik kom helaas niet naar de cook off. Ik heb de dag ervoor een trouwerij van de buren en ben dan waarschijnlijk niet fris [emoji41]. En alle opties noem ik alleen nice to haves, want er gaat al genoeg tijd inzitten bij je en ben huidig al suuuperblij met de app. Verzonden vanaf...
  5. R

    iOS App voor Heatermeter

    Hoi Mike, Afgelopen week een heerlijke nachtrust gehad met de heatermeter icm met je app. Nice to have zou nog zijn Een knop om de toggle van lid closed/open handmatig te activeren. In de grafiek te zien hoe hard de ventilator draait. Nu vind ik het het % ventilator altijd een raar ding. De...
  6. R

    Pulledpork stapelen

    Proest! Dat weten we morgen pas!! Maar uit ervaring erg lekker (en simpel)
  7. R

    Pulledpork stapelen

    Pullen Afgevangen vet en sappen inkoken En gieten maar. Proeven..... geweldig weer!!!
  8. R

    Pulledpork stapelen

    Zit op t werk en mn vrouw heeft eraf gehaald. Vanavond pullen na t werk. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. R

    Vlees op kamertemperatuur laten komen voor gebruik

    Ik heb wel een t bones gehad die zeer dun waren. Na enig testen gingen ze het beste bevroren op de bbq. Toch de maillard reactie en rose van binnen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. R

    Lamsschouder gerookt op kerstboom

    Na 4 uur heb ik de folie verwijdert en de lamsschouder overgoten met een mengsel van gehakte knoflook in vijzel met witte wijn azijn. Dit netjes verspreid en toen nog een half uur laten bruin worden zonder folie. De lams viel van t bot af en was heerlijk! De denne rooksmaak was subtiel en...
  11. R

    Lamsschouder gerookt op kerstboom

    Hij smaakt heerlijk. De knoflook prut en volledige recensie doe ik later vanavond.
  12. R

    Lamsschouder gerookt op kerstboom

    Ik weet het zekere er ook niet van. Maar voor een keertje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan