BasBQ
Beef en Steak

Shortribs weer goed gelukt.

 

robbertbbb

Vuurmaker
Berichten
89
Ik zag bij de sligro een grote shortrib liggen die ook nog eens zeergoed voorzien was van vlees. (Dat valt nog wel eens tegen vind ik zelf).
Vanmorgen om 10.00 erop gegooid met alleen peper en zout op 130-140 graden.
Rond een uur of 15.00 in allufolie gewikkeld.
Toen door op 150 graden (de kids moesten 19.00?slapen) want we moesten nog wel een stuk naar de 90-92 graden. (Zat op 77-80)

Prima gelukt en heerlijk sappig.  Zo mag ik hem graag weer eten. 
4b2629078589aaca4597baf55dbebd6b.jpg


65f2a9cad1403ffc81e1364e5fc2a6b4.jpg


8620c97ba4643c1a8bb08ff62855611b.jpg


8baf86fb748fe7f1cec778c514c6031c.jpg

[
 
Mooie bark heb je op de beefribs. Blijft een stoer stuk vlees.
Ik moet ze toch maar weer eens gaan maken. Krijg er gewoon honger van
 
Lekker hoor heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan