Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goede smorgens! 🙃
Misschien dat ik mijn vraag wat kan verduidelijken.
Ik ben vooral nieuwsgierig naar de dingen die je niet in de winkel kan testen.
Dus, hoe ziet hij er na 1 of 2 jaar uit.
Hoe is de service/aftersales/garantie.
Hoe werkt hij met andere merk of universele accesoires.
En laat...
Snap ik, heb ik de vorige keer ook gedaan en deze ronde ga ik ook zeker weer overal met 'm'n vette vingertjes aanzitten'.
Maar ik ben nu vooral even nieuwsgierig naar wat gebruikerservaringen van deze 'buitenbeentjes'. 😉
Die heb ik in het verleden wel voorbij zien komen en ziet er zeker prima uit, maar ik vond hem eigenlijk te veel op de Grill Guru lijken om hem in dit lijstje mee te nemen.
Goedemiddag allemaal!
Sinds een jaar of anderhalf ben ik (wegens omstandigheden) Koos Bbq-loos, maar het ziet er naar uit dat ik mij ergens in het najaar weer vrolijk bij de kamado-club kan voegen.
Ik was altijd erg tevreden over mijn blauwe Grill-Guru Large (met divide en conquer systeem).
En...
Zelf heb ik de GG Classic in het blauw.
Dat de afwerking minder is, daar ben ik het niet mee eens.
Mijn ervaring met de classic is in in ieder geval top.
Ik gebruik hem nu bijna een jaar en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over.
Ik heb wel begrepen dat de gietijzeren top-vent van het...
Ik heb zelf (ook van de Hornbach) een blauwe Grill Guru Classic en ik ben er nog steeds onwijs blij mee.
Fantastisch apparaat, verder ik sluit mij aan bij Bram.
Je kan hem plakken wat je wil, maar het laat zich raden hoe de keramiek op verder verhitten en afkoelen reageert.
Hoe zit dat dan...
Een vriendin van mij heeft een apart klein koffiemolentje om de rokmot nog wat fijner te krijgen.
Daarnaast droogt zij het, net als Sander, ook nog even in de magnetron.
Ik waande mij heel even op het forum van Heel Holland Bakt! ;)
Bedankt voor de recepten, het ziet er allemaal heerlijk uit en ik ga er zeker eens een paar proberen. Je hebt ondertussen toch genoeg tijd :)
Je kan je procureur door de slager laten snijden in plakken en je pp volgens de 3-2-1 methode maken.
Scheelt een hoop tijd en smaakt ook gewoon kei-lekker.
Dat klinkt ook zeer goed, ik zal de volgende ronde eens wat extra tafelzuurtjes proberen.
En de volgende keer verwissel ik dan ook de pita door iets anders, dat was deze ronde, zoals Marcel het zo mooi stelde, enkel een transportmiddel. ;)
Dat is zeker lekker, maar voor mij al weer vijf jaar geleden dat ik iets gebakken heb. En net als met de salade was ik vandaag liever lui dan moe. ;)
Overigens ben ik wegens tijdgebrek (lees chagrijnige peuter) gegaan voor een volkoren pita, en dat was ook lekker.
Ik heb het gerecht gemaakt met...
Dank voor de tips!
En duidelijk heb ik morgen dus ook een potje Kesbeke nodig. :D
Bolletjes op de grill doe ik ook bij de hamburgers, dat is inderdaad wel lekker ja.
@Ewald, Ik ben zeker wel benieuwd naar Surinaamse broodjes maar ik heb hier in de buurt alleen een Turkse bakker zitten. ;)
En...
Gewoon langs de toko of Turkse/Marokkaanse supermarkt voor kruiden en lekker zelf maken.
Bij de meeste toko's/supers zijn de kruiden ook een stuk vriendelijker geprijsd.
Ik heb laatst bij een Turkse winkel een halve kilo kruiden voor 6? gehaald.
@Sander72
Mijn wereld staat op zijn kop man, weer wat nieuws geleerd!
Ik heb 't net eens nagezocht en 't is net of ik opnieuw te horen krijg dat de Sint niet bestaat!
Afijn, ik ga die reversed sear techniek ook zeker proberen. :)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.