Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zelf heb ik de GG Classic in het blauw.
Dat de afwerking minder is, daar ben ik het niet mee eens.
Mijn ervaring met de classic is in in ieder geval top.
Ik gebruik hem nu bijna een jaar en ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over.
Ik heb wel begrepen dat de gietijzeren top-vent van het...
Ik heb zelf (ook van de Hornbach) een blauwe Grill Guru Classic en ik ben er nog steeds onwijs blij mee.
Fantastisch apparaat, verder ik sluit mij aan bij Bram.
Je kan hem plakken wat je wil, maar het laat zich raden hoe de keramiek op verder verhitten en afkoelen reageert.
Hoe zit dat dan...
Een vriendin van mij heeft een apart klein koffiemolentje om de rokmot nog wat fijner te krijgen.
Daarnaast droogt zij het, net als Sander, ook nog even in de magnetron.
Ik waande mij heel even op het forum van Heel Holland Bakt! ;)
Bedankt voor de recepten, het ziet er allemaal heerlijk uit en ik ga er zeker eens een paar proberen. Je hebt ondertussen toch genoeg tijd :)
Je kan je procureur door de slager laten snijden in plakken en je pp volgens de 3-2-1 methode maken.
Scheelt een hoop tijd en smaakt ook gewoon kei-lekker.
Dat klinkt ook zeer goed, ik zal de volgende ronde eens wat extra tafelzuurtjes proberen.
En de volgende keer verwissel ik dan ook de pita door iets anders, dat was deze ronde, zoals Marcel het zo mooi stelde, enkel een transportmiddel. ;)
Dat is zeker lekker, maar voor mij al weer vijf jaar geleden dat ik iets gebakken heb. En net als met de salade was ik vandaag liever lui dan moe. ;)
Overigens ben ik wegens tijdgebrek (lees chagrijnige peuter) gegaan voor een volkoren pita, en dat was ook lekker.
Ik heb het gerecht gemaakt met...
Dank voor de tips!
En duidelijk heb ik morgen dus ook een potje Kesbeke nodig. :D
Bolletjes op de grill doe ik ook bij de hamburgers, dat is inderdaad wel lekker ja.
@Ewald, Ik ben zeker wel benieuwd naar Surinaamse broodjes maar ik heb hier in de buurt alleen een Turkse bakker zitten. ;)
En...
Gewoon langs de toko of Turkse/Marokkaanse supermarkt voor kruiden en lekker zelf maken.
Bij de meeste toko's/supers zijn de kruiden ook een stuk vriendelijker geprijsd.
Ik heb laatst bij een Turkse winkel een halve kilo kruiden voor 6? gehaald.
@Sander72
Mijn wereld staat op zijn kop man, weer wat nieuws geleerd!
Ik heb 't net eens nagezocht en 't is net of ik opnieuw te horen krijg dat de Sint niet bestaat!
Afijn, ik ga die reversed sear techniek ook zeker proberen. :)
Ik grill hem zelf altijd aan 1 stuk, ik snijd op het bord pas plakken.
Voor het grillen kun je gewoon een ouderwetse analoge kernthermometer met een naald gebruiken, lekker retro. ;)
Ik denk dat je hem het beste als eerste direct kan doen, lekker dichtschroeien om de sappen er in te houden.
Persoonlijk grill ik mijn bavette altijd enkel direct tot 58 graden.
Ik laat hem ook niet rusten, daarna gaat gelijk het mes er in. :)
Nice, die heb je goed gescoord zo Eddepet!
Overigens zit de grill verhoger er bij de blauwe versie niet bij.
Op de site van Grillguru staat trouwens
een lekker basisrecept voor spareribs.
Die ga ik van 't weekend weer maken.
Vorige ronde ging het al wat beter met de temperatuur.
Ik had...
Hoi Groos!
Ik heb zelf mijn zoektocht net afgerond met een blauwe Grill Guru Classic Large, en ik ben er ontzettend mee in mijn nopjes!
Voor mij was uiteindelijk de belangrijkste vraag (buiten het budget) 'Hoe veel kwaliteit heb je nu eigenlijk nodig?'
De BGE valt in een hoger segment, ze...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.