BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door pieterb

  1. pieterb

    Brisket

    Na 5 uur op 120 graden met rook van beukenhout , was hetop kern temp 70 graden Daarna ingepakt in folie tot kern temp boven 90 graden toe steeds prikken of het mals was en dat was bij 97 graden 2 uurtjes rusten en daarna op tafel , heerlijk bordje :love::love::love::love: Groetjes en bedankt...
  2. pieterb

    Brisket

    Mijn setup voor low and slow, eerst slowroller dan plates dan lekbakje dan rooster en vlees dit geeft dubbel indirect waardoor een nog stabieler temperatuur en extra bescherming tegen aanbranden van de onderkant van je vlees Tot over een paar uurtjes Groetjes Pieter:love:
  3. pieterb

    Brisket

    Jazeker geheel volgens recept (y)
  4. pieterb

    Brisket

    zojuist een stuk brisket 2,5 kilo in de kruiden gezet ( noskos de beef ) morgen vroeg op :love: wordt vervolgd groetjes Pieter
  5. pieterb

    Lechon asado

    dat ziet er lekker uit, gaat op mijn todo lijstje (y)(y)
  6. pieterb

    Kamado als rookoven gebruiken

    Misschien een idee, deze opstelling gebruik ik om kipfilets te roken Er passen geen walvissen op maar mijn filets doen het er prima op Groetjes Pieter
  7. pieterb

    toetje ananas en ijs

    Ziet er lekker uit , misschien een snufje kaneel ?
  8. pieterb

    Spiesbraten in het ei

    (y)(y) Lekker bezig (y)(y) ziet er nu al goed uit :giggle::giggle:
  9. pieterb

    Parijs spek volgens recept van Noskos

    Hoi Jet Goed om te weten maar ik nam geen enkel risico want misschien heeft het potje ketoembar toch stiekem in de dubro gelegen en dat zou zonde zijn van dit heerlijke stukje goud (y)(y)
  10. pieterb

    Parijs spek volgens recept van Noskos

    Smaak koriander, smaakt voor mij als afwasmiddel Voor iedereen verschillend
  11. pieterb

    Parijs spek volgens recept van Noskos

    1 kilo buikspek kruiden volgens recept van Noskos beef rub ( ketoembar weg gelaten en vervangen door smokey chipotle spicemix ) Kamado classic3 indirect met slowroler 97 graden met een blokje beukenhouten. Het duurde 8 uur voor de kern temperatuur op 93 graden was maar het is echt de moeite van...
  12. pieterb

    Opnieuw voorstellen

    Hallo beste mensen Ben er even een tijdje niet op het forum geweest en daarom dit berichtje om jullie allemaal opnieuw te begroeten Vriendelijke groet Pieter
  13. pieterb

    Eerste keer kip op de kamado

    als je onder het velletje wat mayonaise doet , wordt het velletje lekker knapperig door het eigeel van de mayonaise , Gefeliciteerd met je kippetje en je nieuwe bbq
  14. pieterb

    creatief met je weber OTP

Terug
Bovenaan Onderaan